5 stylových novinek do kuchyně

Tagy:  doplňky, stolování, jídelna, kuchyně, byt, dům, bydlení, vaření, pečení

Sponzorované odkazy:

5 stylových novinek do kuchyně

Kuchyni většina žen považuje za jakousi chloubu bytu nebo domu a při jejím výběru klade enormní důraz i na maličkosti. Kuchyňská linka musí být dostatečně prostorná, lednice samozřejmě americká, veškeré spotřebiče z nerezu a ideálně zabudované a co se barvy a stylu týče, moderní provedení, které bude díky své nadčasovosti IN i za několik let. Aby byla kuchyně naprosto dokonalá, nesmí ji chybět i drobné vymoženosti, nádobí a doplňky, které jsou třešničkou na dortu. Podívejte se na srpnové novinky, které vám usnadní vaření, jeho přípravu a také stolování.

Dochuťte si jídlo

Téměř v každé kuchyni a jídelně se objevuje klasická pepř a sůl v praktických solničkách a pepřenkách, které použijete dle libosti vždy, když si chcete jídlo trochu dochutit. Ve vaření se ale nepoužívají pouze tato dvě základní dochucovadla, nýbrž spousta dalších dobrot, které jídlu dodají říz a ten správný šmak. Řeč je například o chilli, červeném pepři, ale na stole můžete mít také nastrouhaný parmezán, který by na těstovinách jednoduše neměl chybět. Pořiďte si tyto další drobnosti na e-shopu CRATEANDBARREL.COM.

Autor: CRATEANDBARREL.COMAutor: CRATEANDBARREL.COM

Když přijde na sladké

Sladkosti se samozřejmě objevují téměř v každé domácnosti a obzvláště tam, kde jsou děti. Ty si zkrátka bez bonbonů a sušenek nedokáží svůj život vůbec představit. Máte většinou tyto a jiné dobroty schované ve spíži? Proč byste z nich neudělali bytovou dekoraci? Pořiďte si na e-shopu SAKSFIFTHAVENUE.COM originální dózy se sladkostmi, které jsou výborné a navíc v bytě vypadají fantasticky. Cena jednoho kusu je 200 korun.

Autor: SAKSFIFTHAVENUE.COMAutor: SAKSFIFTHAVENUE.COM

Snídejte stylově

Jídelníček by měl být pestrý a o to zajímavější by měly být snídaně, jež jsou startem každého dne. Už vás nebaví stále jíst míchaná vajíčka a chléb? Pak si pořiďte stylový mini vaflovač, který vám za pár minut připraví vynikající čerstvé vafle, na kterých si pochutná celá rodina. Teflonový povrch přístroje je navíc nepřilnavý, proto jej po snídani snadno umyjete. Vaflovač pořídíte na e-shopu THEHUT.COM za skvělých 1 035 korun.

Autor: THEHUT.COMAutor: THEHUT.COM

Domácí luxus

Každý by si chtěl čas od času užít trochu toho luxusu a proč si přepych nedopřát u vás doma? Že nemáte dostatek financí na luxusní vybavení domu? Pak vám postačí drobnosti, díky kterým se klasická odpolední káva promění v unikátní zážitek. Vyzkoušejte například čokoládovou fontánu, která je v kombinaci s čerstvým sezónním ovocem skvělým dezertem. Fontánu koupíte na e-shopu THEHUT.COM za skvělých 845 korun.

Autor: THEHUT.COMAutor: THEHUT.COM

Ochlaďte si život

V těchto horkých letních dnech, kdy klimatizace jedou na plno a větrání nepomáhá, je každé studené pití doslova vykoupením. Co ale dělat v případě, kdy vám dochází led? Pak si obstarejte tuto trendy vychytávku, která udrží led i pití po celý den v chladu. Cena se na e-shopu THEHUT.COM pohybuje okolo 880 korun.

Autor: THEHUT.COMAutor: THEHUT.COM

Článek 5 stylových novinek do kuchyně byl publikován 6. srpna 2015 v 18.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...