Montérky, které jsou praktické a stylové zároveň? Známe je!

Montérky, které jsou praktické a stylové zároveň? Známe je!

Nemusíte být ani zedníci, ani mechanici, abyste alespoň jedny měli. Montérky jsou běžným pracovním oděvem, který oceníte v zaměstnání i při občasné opravě auta nebo práci na zahradě. Současné modely jsou nejen praktické, ale také odpovídají trendům. A výběr je opravdu široký, od montérek do pasu, přes montérkové kombinézy, až po montérkové kraťasy. Které budou ideální pro vás?

Ty nejoblíbenější? Montérky s laclem

I přesto, že je na trhu k dostání celá řada typů, montérky s laclem patří stále k těm nejoblíbenějším. Důvodem je rozšíření úložného prostoru, ochrana zad před prochladnutím i kšandy, které zajistí, že vám montérky padnou jako ulité i za několik let.

Montérky podle povolání

Montérky se však neliší jen střihem, ale také vlastnostmi. Sáhnout tak můžete po těch, které maximálně využijete při svém povolání. Montérky určené automechanikům jsou například odolné proti olejům. Ty pro svářeče jsou nehořlavé, pro elektrikáře dielektrické a ohnivzdorné, pro skladníky v mrazírnách chladu odolné… Téměř každé povolání si tak jednoduše přijde na své.

Materiál montérek

Montérky se vyrábí jak ze 100% bavlny, tak z bavlny s příměsí polyesteru. Není možné jasně říci, které jsou vhodnější. Montérky ze 100% bavlny jsou ideální na léto, protože materiál dýchá, na druhou stranu není tak odolný jako ten s příměsí polyesteru. Důležitá je také tloušťka materiálu, ta se uvádí v gramech na metr čtvereční. Čím je číslo vyšší, tím jsou montérky teplejší, záleží však také na typu materiálu, bavlna je totiž lehčí než polyester.

Praktické vychytávky

Čím víc kapes, tím… lepší, samozřejmě. Při výběru montérek se zaměřte také na jejich výbavu v podobě kapes, poutek, chráničů na kolena, kapsy na mobilní telefon apod.

Tip: Montérky, jež si oblíbíte

Máme pro vás hned několik tipů na montérky, s nimiž vám půjde práce jako po másle. Pojďme se na ně podívat.

Montérky Desman

Značka DESMAN má ve světě pracovních oděvů zasloužené místo, a to zvláště, když jde o montérky, na něž se specializuje. V nabídce jsou montérky pro profesionální použití i pro kutily. Pohodlí a dlouhou životnost zaručuje poměr polyesteru (65 %) a bavlny (35 %) a gramáž 235 g/m2.

Montérky Emerton

Montérky značky EMERTON propojují vysokou funkčnost i styl, patří k nejkvalitnějšímu pracovnímu oblečení na trhu. Poměr bavlny a polyesteru je stejný jako u značky DESMAN, gramáž je však 270 g/m2.

Montérky Stanmore

Pohodlný střih, kvalitní zpracování i designové umístění reflexních proužků jsou přednosti pracovních oděvů STANMORE. Montérky Stanmore jsou vyrobeny ze 100% bavlny s gramáží 275 g/m2.

Dámské montérky Yowie

Montérky speciálně vytvořené pro dámy? Existují! Vyrábí je společnost ČERVA, která ženám přizpůsobuje střih i barvy, k dostání jsou velikosti kalhot 34 až 44.

Kde stylové a praktické montérky a další ochranné pracovní pomůcky najdete? Zavítejte na stránky tomiscz.cz a vyberte si ty své.

Článek Montérky, které jsou praktické a stylové zároveň? Známe je! byl publikován 29. dubna 2018 v 00.00 v rubrice PR články. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...