Záruka nerušeného a zdravého spánku? Kvalitní postel a matrace!

Tagy:  matrace, masivní postele, čalouněné postele, kvalitní postele, spánek, nakupování, ložnice

Záruka nerušeného a zdravého spánku? Kvalitní postel a matrace!

Někteří lidé se během zařizování interiéru a nákupu nábytku nechají mnohdy unést tím, co vidí a nad funkčností často nepřemýšlejí. Možná jste takto uvažovali také a teď máte doma luxusní sedací soupravu, na které je utrpení sedět a lesklou kuchyňskou linku, kterou musíte co minutu leštit, aby neztratila na půvabu. Design je samozřejmě nesmírně důležitý, ale komfort by měl být vždy na prvním místě a obzvláště v případě, jedná-li se o ložnici…

A právě zařízení ložnice spousta jedinců bere na lehkou váhu a zastává názor, že se zde přeci jenom vyspí. Spánek je ale jednou z nejdůležitějších činností, neboť velmi úzce ovlivňuje jak fyzické, tak psychické zdraví. Nevyspalý člověk je podrážděný, unavený, může trpět i depresemi a o permanentních bolestech zad a hlavy nemluvě. Chcete-li se považovat za šťastlivce a probouzet se denně dorůžova, bez kvalitní postele a matrace se jednoduše neobejdete.

Do postele se vyplatí investovat

Vzhledem k množství laciného sortimentu v obchodech je dnes kvalitní nábytek mnohdy nedoceněn. V domácnostech se tak čím dál častěji objevují montované postele ze slev a akcí, které sice stály pár korun, ale jednak vydrží sotva sezónu a navíc vám mohou nenávratně zničit zdraví. Do kvalitní postele byste měli investovat a pořídit si bytelný kus nábytku, který vám bude sloužit desítky let a pro kostru bude dobrou oporou.

Pořiďte si moderní postel, autor: matrace-vegasPořiďte si moderní postel, autor: matrace-vegas

Postele z masivu jako nestárnoucí klasika

Trendy jsou nevyzpytatelné a to nejenom v oblasti módy, ale také bytového designu. Pokud se bojíte, že by vaše zařízení bylo za pár let nemoderní, vsaďte na nestárnoucí dřevěnou klasiku. Postele z masivu vždy byly, jsou a budou v kurzu, jejich materiál nepodléhá zkáze a konstrukce je natolik bytelná, že udrží i těžší váhy. Masivní postele ze dřeva jsou zkrátka sázkou na jistotu.

Pro milovníky moderního designu

Pakliže ve vás převažuje spíše ta designová část, zaměřující se na vizuální stránku interiéru, pravděpodobně dáte přednost posteli čalouněné, která je ,,hitovkou" všech luxusních bytů a domů, co se řídí aktuálními trendy. Konstrukce postele, včetně čela, je potažena koženkou, jejíž barva záleží čistě na vás V nabídce je klasická bílá, černá či přírodní hnědá, odvážnější povahy mohou vyzkoušet odstíny výraznější.

Lamino i pro alergiky

Čalouněné postele jsou bezesporu krásné a působí velmi luxusním dojmem, nicméně ti, co trpí alergiemi na prach nebo roztoče, by s potahem mohli mít problém. Postele z lamina jsou moderní alternativou, kterou si může pořídit i alergik, a to hned v několika provedeních. Imitace dřeva v mnoha atraktivních odstínech, manželské postele i modely s úložným prostorem a dokonce varianty pro větší děti. To všechno nabízejí jedinečné laminátové postele s certifikátem české kvality.

Kov a masiv uspokojí i ty nejnáročnější

Pro opravdu náročné zákazníky, kteří si potrpí na nejvyšší jakost a shánějí bytelnou postel, která bude stát dlouhé roky, jsou zde kombinace masivního dřeva a kovu, na které výrobce garantuje záruku až 10 let. Pevná kovová konstrukce zaručuje maximální bytelnost a masivní dřevo exkluzivní vzhled, jež dohromady tvoří naprosto dokonalé kusy nábytku.

Prvotřídní matrace do každé postele

Ať už u vás vyhraje postel čalouněná nebo ta z masivu, dalším nezbytným krokem je volba matrace, bez které se jednoduše neobejdete. I zde si samozřejmě můžete zvolit lacinější variantu, nicméně koupě matrace není jen tak ledajakým krokem. Chcete-li se vyhnout bolavému tělu, otlačeninám, proleženinám, svalovým křečím a případně i závažnějším komplikacím, které by vás dříve či později dohnaly k fyzioterapeutovi, pořiďte si matraci Vegas, disponující vynikajícími ortopedickými a zdravotními vlastnostmi. Doposud jste žili v domnění, že se krásně mohou vyspat jen miminka? Pak se přesvědčte o opaku a dopřejte svému tělu konečně pořádný odpočinek.

Vsaďte na kvalitu, autor: matrace-vegasVsaďte na kvalitu, autor: matrace-vegas

Článek Záruka nerušeného a zdravého spánku? Kvalitní postel a matrace! byl publikován 22. října 2014 v 21.15 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...