Ravak - koupelny 2013

Tagy:  koupelny ravak, design, interiér, odpočinek, energie, nábytek, vana, sprchový kout

Sponzorované odkazy:

Ravak - koupelny 2013

Koupelna je místností, která má v každém bytě či domě svou nezaměnitelnou funkci, ovšem kromě poskytnutí základní hygiena by, pro lepší bytí, měla být něčím víc. V koupelně dle vašich představ byste se měli cítit pohodlně, příjemně a harmonicky, neboť i zde lze relaxovat a čerpat novou energii. Pakliže vaše dosavadní koupelna vlastní pouze nepříliš prostorný sprchový kout a starodávné kachličky připomínající nemocniční oddělení, nechte se inspirovat novinkami od specialisty na koupelny, kterým není nikdo jiný, než Ravak.

Ravak je společnost, která se koupelnami a jejich prvotřídním vybavením zabývá již řadu let a nutno říci, že úspěšně. Vybrat si můžete z opravdu široké nabídky od jednoduchých variant až po extravagantní a luxusní kousky, které vám budou zpříjemňovat život po desítky let.

První stojí za zmínku určitě koupelnový koncept klasik, který, jak již název napovídá, se zaměřuje na klasické koupelny, které disponují hladkými, rovnými liniemi a jsou zaměřeny především na praktičnost. Umývadla jsou typického tvaru, vana je obdélníková a kachličky obvykle v přírodních tónech a nenásilných motivech, jež se hodí do každého interiéru. Pakliže nechcete nijak experimentovat, koupeplny Klasik jsou trefou do černého.

Koupelna Klasic, autor: ravakKoupelna Klasic, autor: ravak

Druhým v pořadí je koncept Chrome, který je navržen do ryze futuristického a minimalistického stylu. Ústředním prvkem je zde právě chróm, který můžete vidět jak na lemování vany a sprchového koutu, tak na nábytku. Výhodou chrómu je snadná údržba a dlouhotrvající luxusní efekt.

Koncept Chrome, autor: ravakKoncept Chrome, autor: ravak

Koncept Evolution by vás měl nadchnout hned při prvním pohledu. Jeho elegantní vzhled a jakási lehkost působí uvolněným dojmem a navozuje neuvěřitelně příjemnou atmosféru. Zde si užijete ničím nerušenou koupel a získáte zpět ztracenou energii. Hlavními prvky koupelen Evolution jsou především dřevo a kámen.

Koncept Evolution, autor: ravakKoncept Evolution, autor: ravak

Pakliže milujete barvy a veselé motivy, jistě vás nadchne koncept Be Happy, který se nese přesně v tomto duchu. Hned po ránu na vás barevné stěny a vtipné dekorace dýchnou optimistickou náladu, kterou si udržíte po celý namáhavý den.

Koncept Be Happy, autor: ravakKoncept Be Happy, autor: ravak

Článek Ravak - koupelny 2013 byl publikován 24. listopadu 2013 v 12.00 v rubrice Byt a Dům. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...