Komfortní židle pro děti od Luizy Kwiatkowsky

Tagy:  nábytek, dětský nábytek, židle, křeslo, křesílko, sedací vaky, vaky, dětské vaky, pro děti, dětský pokoj, dětský nábytek

Sponzorované odkazy:

Komfortní židle pro děti od Luizy Kwiatkowsky

Multifunkční nábytek kombinovaný s maximální uživatelskou komfortností ocení zejména rodiče malých dětí. Funkce, kvalita, bezpečnost, maximální pohodlnost a super design, to je přesně to, co hýbe světem dětského nábytku.

Dětská křesílka se svým vzhledem spíše přibližují k podobě sedacích vaků, které si našly na našem trhu stabilní místo. Křesílka jsou vyrobena z kvalitního, velmi bezpečného a certifikovaného materiálů, vhodný k dětskému užívání.

Křesílka pocházejí z dílny mladé návrhářky, Luizy Kwiatkowsky, která do návrhu vnesla laskavost a praktickou stránku věci. Sedací dětské vaky se velmi snadno udržují, pokud se ušpiní, je možné jednoduše očistit vlhkým hadříkem

Kolekce sedacích vaků zahrnuje tři modely, všechny mají vnitřní úložný prostor, který slouží např. pro úschovu hraček. Pytle disponují barevným provedením v několika odstínech přírodních tónů, které se navzájem velmi dobře doplňují.

Sedací dětské vaky jsou jednou z nejideálnějších možností, jak můžeme spatřit dětský pokojíček v kombinaci s praktickou stránkou účelu. Sedací vaky jsou bezpečné, pohodlné, trendy a také dětmi velmi oblíbené.

komfortní, praktické, víceúčelové, designově zajímavékomfortní, praktické, víceúčelové, designově zajímavé

zdroj: http://www.creatureindustry.com

Článek Komfortní židle pro děti od Luizy Kwiatkowsky byl publikován 5. února 2011 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...