Kuchyně Ikea – stylově a na míru

Tagy:  linka, pomůcky, doplňky, IKEA, police, prostor, nábytek, zařízení, kuchyň

Sponzorované odkazy:

Kuchyně Ikea – stylově a na míru

Kuchyň je místem, u kterého oceníme, je-li nám šito skutečně na míru. U vaření lze strávit skutečně dost času, aby nás tato činnost více bavila, vyplatí se investovat do zařízení i do doplňků tak, abychom vždy měli vše potřebné po ruce. Zároveň nás jistě potěší, bude-li kuchyň líbivě moderně zařízená. O to vše se bez problému postará Ikea, známá švédská firma, jejíž široký sortiment každého zaujme.

Elegantní kuchyň – když se sen stává skutečností

Kuchyň by měla dýchat čistotou, být jasná a prostorná. Máme-li malou kuchyň i tak ji lze zařídit tak, aby nabízela dostatek místa. Vše je otázkou vhodného výběru nábytku. Elegantní kuchyň v lesklé černé a v barvě kovu je typickou ukázkou moderního zařízení a vybavení. Nabízí veškerý komfort, dostatek prostoru a tím pádem bezproblémové využívání. Ve velké velmi dobře osvětlené kuchyni bude radost připravovat lehký oběd i večeři pro mnoho hostů. Všechny doplňky skvěle ladí v kovově stříbrné. Také použité materiály působí sterilním domem, který v kuchyni nikdy není na škodu. Hladké povrchy se dobře udržují a nezadržují špínu. Úklid proto bude o poznání jednodušší.

Autor: ikea.czAutor: ikea.cz

V této poměrně jednoduché kuchyni nenalezneme příliš zbytečností, ty ostatně do kuchyní ani příliš nepatří. Vše je pečlivě uspořádáno v šuplících a zásuvkách a velmi důležité proto je, aby každá věc měla své místo. S vhodnou organizací a uspořádáním není problém udržet ani takto velkou kuchyň čistou a uklizenou.

IKEA – domácká a pohodlná

V nákupním domě IKEA nevybavíme jen moderní decentní kuchyně. Zařízení zde najdeme také pro domácké útulné malé kuchyňky, které zřizujeme v rodinných domech i panelákových bytech. U malých kuchyní se budeme potýkat s nejtěžším úkolem a to takovým, jak vše co nejlépe srovnat. Ubírat by s přitom nemělo ani na funkčnosti ani praktičnosti. Plánování tak pravděpodobně zabere více času než u prostornějších kuchyní. Přesto může stát výsledek za to.

Autor: Ed GAutor: Ed G

Jasný příklad vidíme u pěkné světlé kuchyně, které vévodí ostré hrany a jasné linie. Doplňků opět není použito mnoho, za zmínku stojí pouze praktické stojany na nože a různé kuchyňské potřeby. Vše ostatní je uloženo jak v zásuvkách, tak ve skříňkách na zdi.

Poličky a místo pro kořenky – v kuchyni se vždy osvědčí

Chceme-li v kuchyni získat více místa, mít potřebné věci více po ruce nebo pouze dodat místnosti styl, jistě se vyplatí poohlédnout se v IKEE po stylových policích a poličkách, do kterých hravě uspořádáme vše potřebné. Obzvláště kořenky těžko hledají své místo, do poliček z IKEY však padnou jako ulité.

Drobné doplňky pro lepší využití prostoruDrobné doplňky pro lepší využití prostoru

Článek Kuchyně Ikea – stylově a na míru byl publikován 24. listopadu 2010 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...