I koupelny podléhají trendům, předělejte si koupelnu podle návrhářů

Sponzorované odkazy:

I koupelny podléhají trendům, předělejte si koupelnu podle návrhářů

Rok 2024 letí jako splašený, a tak vás jistě zajímají trendy ohledně designu bydlení v letošním roce. Pokud vás letos čeká rekonstrukce koupelny, čtete správný článek. Prohlédli jsme za vás spoustu časopisů, abychom sepsali ty nejnovější cool trendy v oblasti koupelen.

Nemáte-li na kompletní zevrubnou rekonstrukci koupelny peníze, nezoufejte. I díky výměně pár doplňků, nákupu nových ručníků a kelímků na kartáčky, můžete změnit vzhled koupelny i když máte velmi omezený rozpočet! Sledujte trendy a inspirujte se. Někdy je méně více, a pokud máte v koupelně universální a nadčasovou barvu dlaždic a obkladů, právě nové doplňky mohou vaši koupelnu významně oživit. Proč je to důležité? Koupelny již nejsou čistě užitkovými prostory v domácnosti. Majitelé domů se stále více snaží vytvářet esteticky i funkční koupelny, což znamená, že trendy v designu koupelen jsou pro designéry stejně důležité jako trendy pro ostatní místnosti domova.

Neutrální teplé barvy

Naštěstí se již pomalu upouští od tmavě šedých koupelen, které vypadaly jako jeskyně a pomalu se vrací teplé neutrální odstíny. Spíše než strohé bílé koupelny, se vsází na teplé bílé, krémové a béžové tóny. Koupelnový nábytek oživí světlejší dřevěné tóny jako javor a bílý dub, sonoma a taupe. Velice pěkně vypadá i velbloudí světlá hnědá. Klidně i na ručnících.

Přírodní zemité tóny

Inspirujte se letos při zařizování koupelny u přírody, volte přírodní barvy, které v koupelně usnadní odpočinek a relaxaci. Když budete ležet ve vaně plné pěny, určitě vás více uklidní béžová, zelenkavá, žlutá, než křiklavě červená a tmavě modrá barva. Na obklady a dlažby volte neutrální tóny, které snadno oživíte květinami (klidně umělými) obrazem, či výrazně barevným rámečkem kolem zrcadla.

Článek I koupelny podléhají trendům, předělejte si koupelnu podle návrhářů byl publikován 2. dubna 2024 v 07.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...