Zajistěte si soukromí i v podkroví. Pomohou vám záclony na střešní okna

Zajistěte si soukromí i v podkroví. Pomohou vám záclony na střešní okna

Právě teď v období, kdy se stmívá už v půl páté a v pět je uvnitř domů a bytů bez osvětlení tma, potřebujeme zastínit okna dříve, než je tomu v létě. Nejde však jen o zastínění klasických oken, ale i oken střešních. Zvláště, když jsou kolem domu vyšší rodinné, bytovky nebo panelové domy, vidí nám do podkroví mnoho lidí.

Střešní okno ale chceme zastínit i v horkém letním dni, kdy je během pár minut uvnitř bez okenní rolety jako v peci. Pomoci přitom může rychle a efektivně kvalitní venkovní roleta na střešní okno.

Čím můžete opatřit střešní okna?

Nejen venkovní rolety jsou skvělé na střešní okna. Stínění zajištěné zvenčí zcela zamezí vstupu slunečních paprsků do interiéru, a tím jej neohřejí. Tímto způsobem se zastiňují i zimní zahrady a z dlouhodobého používání je vysledováno, že tento způsob zastínění skleněných ploch na střeše je nejefektivnější.

Vaše okna ale můžete doplnit i o estetické záclony na střešní okna. Pohodlnější život v interiéru vám zajistí i síťka proti hmyzu na střešní okna. Budete moci větrat kdykoli, aniž byste se báli, že se vám dovnitř dostanou mouchy, bodavý hmyz, nepříjemní komáři a další. I v noci za rozsvíceného světla se budete moci bavit u otevřeného okna a čerstvého vzduchu.

Namontujte si rolety i sítě svépomocí během krátké chvíle

Není potřeba domlouvat se vždy se specialistou, který nám přijede rolety namontovat. Nejde přece o montáž objemné betonové žumpy Liberec nebo jinde. Kupříkladu rolety od termotechesho.cz si zvládnete jistě namontovat sami. Na webových stránkách prodejce najdete přehledný video návod, abyste v žádné fázi montáže netápali. Všechny šrouby a příslušenství, které jsou k instalaci potřeba, jsou součástí balení.

Podívejte se na termotecheshop.cz a přesvědčte se sami. Během pár dnů se můžete těšit příjemnému stínu při slunečném počasí a soukromí v noci.

Článek Zajistěte si soukromí i v podkroví. Pomohou vám záclony na střešní okna byl publikován 14. listopadu 2023 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...