Luxusní bydlení od Abbyson Living

Tagy:  Abbyson Living, bydlení, byt, dm, doplňky, kůže, design, interiér, dřevo, kov, sklo

Sponzorované odkazy:

Luxusní bydlení od Abbyson Living

Luxusní bydlení, to je pojem, pod kterým si každý představí něco naprosto odlišného. Někdo preferuje rustikální nábytek, jiný skandinávský styl se spoustou bílé barvy a dřeva. Značka Abbyson Living má ale o luxusním bydlení své vlastní ucelené představy. V hlavní roli je především kůže, masivní dřevo, ruční práce a minimalismus. Kvalita vítězí vždy nad kvantitou a přezdobeností. Chcete-li investovat do opravdu prvotřídních kousků, jež vydrží roky a stále budou vypadat jako právě zakoupené, Abbyson Living je tu pro vás.

Výrazné čelo postele

Ložnici by vždy měla vévodit masivní postel, jejíž výběr rozhodně není jednoduchou záležitostí. Lůžko musí být prostorné a pohodlné pro oba partnery, dostatečně dlouhé a také samozřejmě designově vychytané. Výrazné čelo v tomto případě hraje prim a jasně udává tón celé místnosti, který se bude ubírat cestou přírodních barev a samozřejmě kůže, která je pro Abbyson Living tolik typická. Luxusní postel vás vyjde na necelých 20 000 korun.

Autor: overstockAutor: overstock

Nevšední bytový doplněk

Značka Abbyson Living rozhodně nenabízí pouze kožené kousky v hnědých nebo černých barvách. V aktuálním katalogu můžete vidět například tento vymazlený stoleček v námořnické modři, který je posetý drobnými stříbrnými cvočky, které jednak prakticky drží látku a navíc působí originálním dojmem. Do předsíně, obývacího pokoje nebo ložnice je tento kousek jako stvořený. Váš může být již za 3860 korun.

Autor: allmodernAutor: allmodern

Jemné a čisté prvky

Dalším skvostem je tato bělostná taburetka z pravé kůže, jež je symbolem jemnosti a čistoty. Pokud je váš obývací pokoj v něžných tónech, kde převládá především bílá barva, rozhodně byste si tento stylový a vysoce elegantní kousek měli obstarat. Využít jej pak můžete jako stoleček nebo židličku. Cena se pohybuje okolo 8000 korun.

Autor: allmodernAutor: allmodern

Rustikální klasika

Luxusní značka Abbyson Living myslí také na milovníky rustikálního a holandského nábytku, který je jakousi nadčasovou klasikou, jež asi nikdy nevyjde zcela z módy. Obzvláště ve starších domech najde své uplatnění. Toto křeslo je samozřejmě vyrobeno z pravé kůže a vlastní polstrování s paměťovou stopou, díky kterému nebudete chtít sedět již nikdy v ničem jiném. Křeslo si můžete pořídit za 15 400 korun.

Autor: overstockAutor: overstock

Moderní design a kov

Rustikální nábytek jde ruku v ruce s masivním dřevem, moderní kousky si ale spíše rozumí s kovem a sklem. A přesně na tuto kombinaci se značka Abbyson Living v nové kolekci pro podzim a zimu zaměřila. Jednoduché linie, hladká kůže, černé barvy, jemný a kvalitní kov. To všechno jsou nesmrtelné prvky, jež dodají obývacímu pokoji, hale nebo pracovně na exkluzivitě. Tato sedací souprava může být vaše již za 11 000 korun.

Autor: allmodernAutor: allmodern

Kožený nábytek

Doposud jste si nedovedli vůbec představit, jak by asi mohl vypadat kožený nábytek? Zde se můžete přesvědčit, že je skvostný, luxusní, jednoduchý a prostě úchvatný. Výhodou koženého nábytku je fakt, že je velmi odolný a snadno omyvatelný. Rozhodně se tedy vyplatí investovat. V tomto případě navíc nebudete muset sahat ani hluboko do kapsy. Kožená komoda vás vyjde na příjemných 5155 korun.

Autor: overstockAutor: overstock

Pracovna či jídelna

Ať už se jedná o pracovnu, pracovní koutek se stolem nebo velikou jídelnu, budete potřebovat pohodlné a stylové židle. Obojí vám opět nabízí Abbyson Living, a to ve skvostném koženém provedení, které v zimě zahřeje a v létě příjemně chladí. Pokud by vás nevyhovovala hnědá barva, na výběr je více variant. Jedna židle vás pak přijde na přibližně 6555 korun.

Autor: overstockAutor: overstock

Článek Luxusní bydlení od Abbyson Living byl publikován 9. srpna 2014 v 12.00 v rubrice Nábytek, Dům a Byt. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...