Venkovní žaluzie a předokenní rolety

Tagy:  garáže, vrata, markýzy, žaluzie, okna, dům, zabezpečení, izolace, rolety

Venkovní žaluzie a předokenní rolety

Hledáte kvalitní garážová vrata? Toužíte, po krásném domě s komfortním řešením vrat, kvalitním zastřešením a účelovým zastíněním oken, teras či balkonu?

Vrata

Vrata jsou první, co vás přivítá po příjezdu k vaší garáži. Je nutné, zvolit vrata nejen s moderním designem, ale hlavně kvalitní a komfortní vrata, které vám zaručí veškeré pohodlí při jejich ovládání. Garážová vrata by měla splňovat také záruku vysokého bezpečí při běžném provozu a používání. V nabídce jsou nejen sekční garážová vrata, ale také rolovací garážová vrata.

Sekční a rolovací vrata

Možná, že stále máte starší typ garážových vrat, která musíte manuálně otvírat. Znamená to pro vás lehké zdržení a malý diskomfort, protože musíte vystoupit z auta, dojít si odemknout vrata, sednout do auta a zajet do garáže. Moderní sekční a rolovací garážová vrata umožňují přímý vjezd do garáže. Ideálním řešením jsou elektricky poháněná vrata na dálkové ovládání.
Vrata jsou nejen komfortní, co se manipulace týče, ale také mají pevnou konstrukci, která spolehlivě odradí zloděje a zabrání tak proniknutí nečekaného hosta do garáže. Také se mohou pochlubit vysokou odolností proti povětrnostním vlivům a perfektními izolačními schopnostmi.
Garážová vrata si můžete vybrat v různých barvách a doplňkové výbavy.

Rolovací garážová vrataRolovací garážová vrata

Venkovní žaluzie

Nejpoužívanějším exteriérovým stínícím prvkem jsou venkovní žaluzie. Postarají se o to, aby plynule regulovali osvětlení zvenčí, zachycují přímé sluneční paprsky a navíc také ovlivní tepelné klima v interiéru. Jsou perfektním řešením nejen v chladném ale i teplém letním počasí. Nejen že vám v zimním období ušetří za topení, ale také v létě se postarají o zmírnění nákladů za klimatizaci.
Už dávno neplatí to, že se venkovní žaluzie používají zejména v kancelářských a komerčních budovách. V dnešní moderní době si je oblíbili i majitelé běžných domácností. Žaluzie se postarají nejen o izolaci tepla a zábraně slunečních paprsků, ale také o celkový moderní vzhled.
Stejně tak jako u garážových vrat, tak i u venkovních žaluzií můžete zvolit ruční (klikou, šňůrou) nebo automatické ovládání na dálkové ovládání. Manuální pohon je samozřejmě varianta levnější.

Venkovní žaluzieVenkovní žaluzie

Předokenní rolety

Podobnou funkci jako venkovní žaluzie mají i předokenní rolety. Také se postarají o regulaci tepla a světla, sníží náklady na vytápění a zamezí přímému kontaktu s ostrými slunečními paprsky. Velké plus je také snížení hluku ze silnice a zabezpečení domu před zloději a nezvanými hosty.

Předokenní roletyPředokenní rolety

Markýzy

Chcete jednoduše zastínit a zastřešit venkovní prostory? Markýzy se dají využít nejen na okna a balkony, ale také na terasy. Regulují sluneční paprsky, zastíní vám vybraný prostor a celkově dodají vašemu domu moderní a stylový vzhled. Jediné na co si musíte při výběru dát pozor je, aby vám barvou a celkovým provedením zapadly do architektury domu.

Zdroj fotografií: rolety-vrata-zaluzie.cz

Článek Venkovní žaluzie a předokenní rolety byl publikován 1. července 2013 v 16.30 v rubrice Dům. Autorem článku je Eva Arnicanová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...