Maličkosti, které naprosto zdokonalí váš interiér

Maličkosti, které naprosto zdokonalí váš interiér

Chystáte se rekonstruovat váš byt, a tak potřebujete novou kuchyňskou linku, dveře nebo skříně? Anebo jste se rozhodli si pozměnit interiér svépomocí tak, že si necháte vyrobit pouze jednotlivé díly nábytku, a sami si jej po doručení smontujete? Ať je to jakkoli, poradíme vám s drobnostmi, které však velmi oceníte.

Zaměřte se na detailyZaměřte se na detaily

Důmyslné posuvné systémy

V první řadě je důležité do pokojů vždy vstoupit. V malých prostorách často používáme dveře shrnovací. Ale pokud máte možnost umístit dveře na zeď, zvolte posuvný systém.

Posuvné systémyPosuvné systémy

Dokonce je možné použít spolehlivé posuvné systémy i u posuvných dveří do skříní. Není je tak nutné otvírat do prostoru a myslet na místo, které k otevření dveří budete potřebovat. Ke skříni tak můžete přisunout jiný kus nábytku nebo cokoli, co potřebujete a ušetřit místo.

ÚchytkyÚchytky

Porcelánové, kovové i jiné úchyty, madla a další držadla

Všimli jste si u někoho na návštěvě někdy, jak velmi mu pozměnili ráz skříní nebo skříněk madla, úchyty, nebo držadla, které vyměnil za jiná, nová? Taková porcelánová úchytka totiž vypadá zcela jinak, než např. madlo ze starocínu. Pestré úchytky a madla mohou být zaměřeny na venkovský styl, moderní trend, také na dětský svět nebo eleganci a minimalismus.

Dovírání skříněk a šuplíků s tlumením

Elektrické šroubovákyElektrické šroubováky

Tak, jako lze koupit prkýnka na toaletu s pomalým sklápěním, která samy brzdí, i u šuplíků kuchyňských linek nebo klasických dvířek, můžete mít k dispozici tlumící mechanismus. Zajistí, že vaše šuplíky nebo dvířka nebudou bouchat a samy se dovřou pomalu, pozvolna. I když máte k dispozici kvalitní elektrické šroubováky nebo jiné nářadí, je lepší přenechat montáž tohoto zařízení na někom erudovaném, aby fungovalo, jak má.

Na webových stránkách fpinterier.cz najdete vše pro kuchyně, dveře, skříně a mnohé jiné vybavení. Podívejte se a vyberte si vše, co potřebujete.

Článek Maličkosti, které naprosto zdokonalí váš interiér byl publikován 24. března 2022 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...