Exkluzivní doplňky do kuchyně

Tagy:  víno, vína, mok, šampaňské, chladič, chlazení, chladič vína, chladič na víno, chladič šampaňského, chladič na šampaňské, zlato, diamanty, kuchyňští pomocníci, pomocníci do kuchyně, nádobí, servis vína, podávání vína

Sponzorované odkazy:

Exkluzivní doplňky do kuchyně

Pokud patříte mezi milovníky kvalitního vína a luxusních doplňků, které podtrhnou kouzlo vychutnání si tohoto „božského“ moku, pak oceníte luxusní chladič šampaňského.

Limitovaná kolekce chladiče na víno a šampaňské, zdobeno 24 karátovým zlatem, pochází z amsterdamské společnosti Edler. Chladič na šampaňské je luxusním doplňkem pouze několika vyvolených uživatelů, jelikož se jedná o limitovanou kolekci.

Oficiální či obchodní název chladiče zní „la Fraicheur“, což v českém překladu znamená svěží, svěžest. To je také pojem, kterým by mělo šampaňské disponovat a servis vína provázet.

Luxusní provedení 24 karátového zlata však není tím nejdražším, co chladiče vína zdobí. Zlatem zdobené chladiče jsou základní verzí, která je nabídnuta těm „chudším“ uživatelům, jenž si mohou „la Fraicheur“ pořídit za necelých 2 000 amerických dolarů.

Ti movitější určitě dají přednost modelu, který je osázen diamanty, jehož cena začíná na 10 000 amerických dolarů. Cena je závislá především dle povrchového materiálu, dále rozhoduje počet diamantů a samozřejmě designové provedení. Zákazník si může nechat chladič vytvořit dle svých představ a také dle finančních možností.

Ovšem materiálové provedení není to, oč tu běží. Nejdůležitějším požadavkem je kvalita a schopnost reakce na danou teplotu. Ovšem ani zde „la Fraicheur“ nezahálí, chladič je schopen reagovat na teplotu do dvou minut po zasypání ledem. Požadovanou teplotu si dokáže udržet až po dobu dvou hodin, což je v oblasti chladičů vín a šampaňského, unikátní číslo.

luxus jménem „la Fraicheur“luxus jménem „la Fraicheur“

zdroj: http://www.lafraicheurspecial.com

Článek Exkluzivní doplňky do kuchyně byl publikován 9. května 2011 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...