Ložní povlečení s doplňky

Tagy:  povlečení na postele, povlečení, ložní textílie, ložní povlečení, bavlněné povlečení, atypické povlečení, moderní povlečení, peřina, polštář

Sponzorované odkazy:

Ložní povlečení s doplňky

Spánek je nedílnou součástí našeho života a patří mezi oblíbené činnosti většiny z nás. Během něho bychom měli načerpat energii do dalšího dne a celkově zregenerovat organismus. Kvalitu spánku ovlivňuje několik faktorů, z nichž nejpodstatnějšími je správný výběr postele, pohodlná matrace a v neposlední řadě příjemné povlečení, jelikož s ním je celou noc v kontaktu naše pokožka těla.

Co se designu týče, na našem trhu existuje rozmanitá nabídka zahrnující klasické, moderní i abstraktní vzory. Pestrost barev a nápadů ložního povlečení je víceméně přizpůsobena našemu vkusu a stylu interiéru. Dalo by se říci, že nikdo již nemůže na trh přijít s ničím novým, nevšedním či inovativním, co se designu týče.

Společnost Snurk Bedding však s dech beroucí, netradiční a odvážnou novinkou na trh s ložním povlečením dokázala přijít. Při tvorbě atypických lůžkovin se návrháři nechali inspirovat klasickou činností, která spočívá v tom, že dennodenně vhodíme oblečení na postel.

Kolekce obsahuje celkem pět různých oděvních artiklů: kabát, tričko, podprsenku, sportovní ponožky a spodní kalhotky. Motivy oblečení jsou do lůžkoviny digitálně vytištěny, čímž je docíleno maximálního efektu. Ložní povlečení je vyrobeno ze 100 % bavlny, čímž je zaručena kvalita a trvanlivost výrobku. Všechny lůžkoviny jsou vyrobeny v čistě bílém provedení.

digitální tisk k nerozeznání od skutečnostidigitální tisk k nerozeznání od skutečnosti
oblečení s oděvními doplňkyoblečení s oděvními doplňky

Zdroj: http://freshome.com/…n-in-clothes

Článek Ložní povlečení s doplňky byl publikován 30. dubna 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...