Pusťte jaro i k vám domů. Nová kolekce luxusního povlečení od Curt Bauer je plná svěžích barev a vzorů

Pusťte jaro i k vám domů. Nová kolekce luxusního povlečení od Curt Bauer je plná svěžích barev a vzorů

První jarní den už je za námi a příroda se pomalu vzpamatovává ze zimního spánku. I vy byste měli procitnout z chmurné a studené zimy. Vyskočte z postele a své staré ložní prádlo vyměňte za osvěžující jarní závan, který nabízí nová jarní kolekce luxusního povlečení od německého výrobce Curt Bauer. Firma se věnuje výrobě ložního prádla už více než 130 let a její zaměstnanci dobře vědí, že kvalitní povlečení je zárukou dobrého spánku.

Na výrobu luxusního bavlněného povlečení se používá jen vysoce kvalitní egyptská dlouhovlákenná Mako bavlna. Samotná látka pak prochází úpravou nazývanou mercerace. Tím se materiálu dodá potřebná pevnost vláken a také získá lesk podobný pravému hedvábí. Celá kolekce je doslova napěchovaná svěžími odstíny barev jako je zelená, růžová, žlutá i červená. Ty se skvěle hodí k oživení interiéru. Po tmavé a studené zimě potřebujeme načerpat energii, kterou nám mohou dodat právě veselé barvy, květinové vzory i různobarevné pruhy. Povlečení Curt Bauer se hodí jak na klasické rozměry peřin, tak na prodloužené varianty. A z jakých úprav materiálu si můžete v kolekci Curt Bauer vybrat?

Mako jersey

Tato oboulícní pletenina je ideální pro ty z vás, kteří nesnášejí žehlení. Díky elasticitě a mírné roztažnosti ji stačí po vyprání usušit a je hotovo. Povlečení v úpravě Mako jersey je velmi příjemné na omak a na jaře, kdy noci začínají být teplé, oceníte i jeho prodyšnost.

Mako satén

Pro dámy i pány, kteří si chtějí užít opravdu luxusní poležení je tu úprava Mako satén. Látka utkaná v atlasové vazbě je velmi pevná, ale zároveň hebká, s leskem podobným hedvábí. Bavlněné saténové povlečení neklouže, nežmolkovatí ani neelektrizuje. Pokud je vám v noci zima, zahřeje vás, a naopak pokud vám bývá horko, příjemně vás ochladí.

TIP: Něžné bavlněné povlečení Marseille

Rozkvetlá louka přímo u vás v ložnici? Žádný problém. Luxusní povlečení Marseille s velkými tištěnými květinovými vzory na horní straně a jednobarevnou částí na spodu, vdechne každé ložnici tu správnou jarní atmosféru. Vybrat si můžete jak z úpravy Mako jersey, tak Mako satén, ve světlé nebo tmavé variantě. Nemusíte si dělat ani starosti s údržbou. Povlečení je opatřeno úpravou pro snadné žehlení.

Mako brokát damašek

Bavlněné povlečení v damaškové úpravě se ve vaší ložnici zabydlí a už ji neopustí. Hustá tkanina je výrazná svými jasně ohraničenými vzory obohacenými o třpytivé nitě. Skvělé termoregulační schopnosti, příjemný povrch i vysoká odolnost materiálu jsou jasným plusem.

TIP: Barvy jara na povlečení Montpellier

Žlutá, bílá, světle i tmavě zelená barva ve veselých proužcích připomíná procházku po jarním lese, kde všechny tyto barvy můžete zahlédnout. Radostné chvíle z jarní přírody můžete prožívat i doma, při ulehnutí do postele. Povlečení Monpellier z egyptské Mako bavlny je příjemné na dotek, prodyšné, lehce se udržuje, a navíc skvěle vypadá. Pokud nemáte rádi zelenou barvu, můžete sáhnout i po červeno-bílé variantě.

Je čas na nové povlečení

Už se těšíte, jak zahodíte staré, ošoupané a nudné povlečení? Hurá na to. Nové, jarně laděné, bavlněné povlečení Curt Bauer můžete objednat třeba hned u společnosti Stella Ateliers (www.stellaateliers.cz). Díky kvalitnímu povlečení se krásně vyspíte a budete mít dostatek energie na celý den.

Článek Pusťte jaro i k vám domů. Nová kolekce luxusního povlečení od Curt Bauer je plná svěžích barev a vzorů byl publikován 30. dubna 2018 v 10.00 v rubrice PR články. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...