Taštičková matrace stojí za vyzkoušení

Tagy:  matrace, výběr matrace, kvalitní matrace, taštičková matrace

Sponzorované odkazy:

Taštičková matrace stojí za vyzkoušení

Všichni se shodneme na tom, že matrace na posteli je nedůležitější prvek ložnice pro kvalitní spánek. V průměru strávíme jednu třetinu svého života právě spánkem a matrace je to, co rozhoduje o tom, zda je vzbudíme odpočatí a svěží. Při výběru matrace bychom tedy měli být velmi důkladní a při rozhodování brát v úvahu nejen tuhost matrace a svoji výšku s váhou, ale rovněž i samotné složení matrace.

Složení matrace

O pohodlí a komfortu rozhoduje složení matrace, a to velmi významně. Nejprve se zaměřte na vrstvy v matraci, které by měly být z přírodních antialergických materiálů, zda jsou dostatečně tuhé a pevné, aby udržely tělesnou váhu nejen na začátku používání, ale i po letech. Nyní přichází na řadu jádro matrace. Jedná se o nejdůležitější část, která rozhoduje o dostatečném provětrání, dlouhodobém vzdorování tlaku a přizpůsobení tělu. Při výběru a se svými otázkami se nebojte obrátit na vyškoleného odborníka v prodejně.

Nejvyšší kvalitu zajistí taštičková jádra

Matrace ANDREA – taštičkové pružinyMatrace ANDREA – taštičkové pružiny Výška matraceVýška matrace Detail matraceDetail matrace Zóny matraceZóny matrace Detail pružinyDetail pružiny Autor: Zdravázáda.cz

Matrace s taštičkovým jádrem se již delší dobu těší velké oblíbenosti v západní Evropě. Jedná se o malé pružinek zabalené do taštiček. S nimi matrace lépe dýchá, takže napomáhá odvádět vlhkost ze svého povrchu a zajistit suché a teplé klima po dobu spánku, navíc se díky tomu hodí i do vlhčího prostředí. Se svým odpružením, kdy každá taštička s pružinkami reaguje nezávisle na vyvíjený tlak získává efekt vodní postele během otáčení po dobu spánku. Dále má také velmi dobrou bodovou elasticitu, vynikající ortopedické vlastnosti a poskytuje perfektní oporu páteře.

Je jasné, že za všechny tyto výhody je nutné si připravit, ale ten nezapomenutelný zážitek kvalitního spánku za to stojí.

Kvalita se zárukou

Nejmodernější technologie umožňuje dát výrobci záruku až 20 let na materiál a proleženiny, což jsou nejdůležitější vlastnosti matrace. Obavy z protlačených pružin, na které jsme byli zvyklí u starých matrací, jsou zcela zbytečné, protože u taštičkových matracích jsou absolutně nemožné. V testech totiž získaly taštičkové matrace vysoké hodnocení a oblíbily si je i nejnáročnější klienty, včetně Princezny na hrášku 😊

Článek Taštičková matrace stojí za vyzkoušení byl publikován 2. ledna 2018 v 08.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Karolína Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...