Matrace – jedině Nook Sleep Systems

Tagy:  Nook Sleep Systems, Pebble, eco-friendly, matrace, zdravotní matrace, ekologicky šetrná matrace, matrace pro děti, dětská matrace

Sponzorované odkazy:

Matrace – jedině Nook Sleep Systems

Ke správnému vývoji vašeho dítěte ve velké míře přispívá kvalita matrace, na které v prvních měsících života tráví nejvíce času.

O komfortní spánek dítěte se bezpochyby postará přirozeně prodyšná eukalyptová matrace Eco-Friendly systému Pebble. Hedvábná jemnost povrchu matrace a vysoká prodyšnost je ideálním spojením s citlivou dětskou pokožkou.

K výrobě matrace je použit certifikovaný eukalypt, který je řazen mezi jednu z nejrychleji rostoucích obnovitelných zdrojů. Prostředí, ve kterém eukalypt vyrůstá a jeho sklizeň nemají ani v nejmenší míře dopad na životní prostředí, což přispívá k eko-šetrnému spánku vašeho dítěte.

K dalším přednostem této matrace patří unikátní vzduchová vrstva, která podporuje proudění kyslíku uvnitř matrace. Proudění vzduchu je zajišťováno z vnitřku matrace a rozháněno pomocí jedinečného oblázkového povrchu, která podporuje cirkulaci vzduchu. Speciálně upravený povrch zajišťuje odvod vlhkosti a přílišného tepla pryč od těla dítěte.

Velkým plusem je matrace systému Pebble je prodyšnost, odolnost proti vodě a ostatním tekutinám, hypoalergenní schopnost, antibaketriální a antiplísňové hledisko. Velkou předností je také snadná údržba, jelikož odnímatelný potah lze prát v pračce. Zjednodušeně řečeno: Nook Sleep Systéme od Pebble je tím nejlepším pro spánek vašeho dítěte.

vysoká odolnost proti tekutinámvysoká odolnost proti tekutinám
matrace systému Pebble – to nejlepší pro vaše dítěmatrace systému Pebble – to nejlepší pro vaše dítě

zdroj: http://design-milk.com/…leep-systems

Článek Matrace – jedině Nook Sleep Systems byl publikován 4. června 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...