Koberce do celého bytu - jaké vybrat?

Tagy:  byt, dům, bydlení, interiér, trendy, léto, podzim, září

Sponzorované odkazy:

Koberce do celého bytu - jaké vybrat?

Smyslem moderního bydlení je jednoduchost, nadčasový design a minimum nábytku. Úložné prostory a světlé barvy hrají prim a čím méně je ostrých ploch a hran, tím lépe. Takové byty a domy jsou samozřejmě praktické a komfortní, o tom není pochyb, nicméně mohou působit chladně a velice neútulně. Jak oživit jinak nic neříkající strohý byt? Pořiďte si stylové a trendy koberečky, které zahřají a navíc vypadají naprosto senzačně.

Co pravděpodobně nikdy neomrzí, jsou klasické kožešiny a kůže. Tyto materiály jsou v kurzu jak v módě, tak na domácí scéně, proto s nimi nikdy nebudete out. Ba naopak, sáhnout po kvalitní kožešině jako po bytovém doplňků je v každém případě tou správnou volbou. Otázkou samozřejmě zůstává, jakou kožešinu vybrat. Vždy vybírejte jen ty nejkvalitnější a pravé kousky. Laciné náhražky nepůsobí dobře ani v předsíni, neboť z nich doslova čiší umělost. Obstarejte si například jednoduché bílé kožešiny místo koberečků a vyzdobte s nimi obývací pokoj nebo ložnici. Místnost bude rázem působit hřejivějším a útulnějším dojmem.

Autor: barneys.comAutor: barneys.com

V jednoduchosti vždy byla, je a bude síla, o tom není pochyb a pakliže si nepotrpíte na příliš výrazné a okázalé barvy, pak zůtaňte při zemi i během výběru doplňků a bytových dekorací. Koberečky nemusejí za každou cenu barevně rozbíjet celkový dojem. Ba naopak mohou dokonale působit tón v tónu a dotvářet celkový obrázek místnosti. Co říkáte například na šedý kobereček značky Ezra Hairhide? Pořídit jej můžete na e-shopu neimanmarcus.com.

Autor: neimanmarcus.comAutor: neimanmarcus.com

Jednoduché a styové koberce se mohou objevovat prakticky kdekoliv v bytě nebo domě, ale ty nápadité a netradiční, pro ty je třeba vyhradit konkrétní místo, kam budou skvěle pasovat a kam jednoduše zapadnou. Řeč je například o retro kobercích značky Henzel studio, která přichází s kolekcí inspirovanou světovými ženami jako je Marylin Monroe nebo Audrey Hepburn. Pořiďte netradiční koberec třeba své teenagerské dceři. Takový dáreček jistě náležitě ocení. Koberce můžete zakoupit na e-shopu luisaviaroma.com.

Autor: luisaviaroma.comAutor: luisaviaroma.com

Článek Koberce do celého bytu - jaké vybrat? byl publikován 17. září 2017 v 12.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...