Koberec Shaggy – jedinečný doplňkem za skvělé ceny

Tagy:  Shaggy koberec, shaggy light, shaggy kusový, shaggy super

Sponzorované odkazy:

Koberec Shaggy – jedinečný doplňkem za skvělé ceny

K zútulnění vašeho hnízdečka lásky stačí pár nepatrných detailů, které ovšem změní místnost k nepoznání, jedním z nich je například koupě originálního koberce. Správně zvolená podlahová krytina by měla celkově místnost zateplit, ovšem ne vždy se to povede, od toho jsou zde koberce, které působí nejenom jako dokonalý doplněk, ale především plní funkci izolantu. Vyberte si koberec dle vaší fantazie a představy, zvolte například velice populární koberec Shaggy

Koberec shaggy působí útulným dojmem, autor: sistelamaKoberec shaggy působí útulným dojmem, autor: sistelama

Kusové koberce Shaggy Light

Charakteristickou vlastností tohoto druhu koberců je dlouhý chlup, příjemný pocit na dotek, který přináší do místnosti nejen komfort ale i jedinečný vzhled. Jednoduché geometrické vzory v moderním provedení spolu se středně dlouhým vlasem nabídnou stylový vzhled každému pokoji. Vyrábějí se z kombinace polypropylenových vláken a Frizé.

Pořiďte si například jednoduchou variantu Shaggy koberce v zajímavé barvě jako je například fialová, tyrkysová, zelená či křiklavě červená. Tento druh doplňku se nejlépe vyjímá v jednoduchém minimalistickém bytě, kde převládají prvky bílého nábytku, který je doplněn o jemné dekorace a stylové obrazy. V takovém obydlí koberec Shaggy Lignt vynikne a navíc svému majiteli poskytne kýžené pohodlí a luxus. Kupte si kusový koberec s dlouhým chlupem za 2100 korun.

Koberec shaggy light ve výrazné barvě, autor: merboKoberec shaggy light ve výrazné barvě, autor: merbo

Kusové koberce Shaggy

Jedná z nejoblíbenějších kolekcí koberců Shaggy nabízí jednoduché vzory ve spojení s vlasem vysokým až 45mm čímž vytváří moderní a progresivní styl. Tento druh koberců vyniká „chlupatým“ povrchem, který je velmi příjemný na dotek a který přináší do vašeho domova komfort a teplo. Jsou vyrobené z kombinací syntetických polypropylenových vláken Heat-set a Frizé.

Jedinečným trendem se staly kusové koberce Shaggy jednoduchých vzorů a nenápadných barev. Možná na vás tato kombinace působí trochu fádně, ale opak je pravdou, celkovému designu vaší místnosti dodá šmrnc a pokoj tak bude působit uceleným dojmem. Pořiďte si například béžový koberec s bílými vlnami, který je romantický a příjemný na dotek. Oproti koberci Shaggy Light nebude zastávat funkci ústředního doplňku, ale naopak bude ladit s kontextem místnosti.

Kusový koberec shaggy, autor: merboKusový koberec shaggy, autor: merbo

Kusové koberce super Shaggy

Tyto extra chlupaté bílé koberce měkké na dotek, jednoduše se stanou těm správným doplňkem který zvýrazní jedinečný, moderní a komfortní styl Vašeho domova. Specifická vlastnost těchto koberců spočívá v různě dlouhých chlupech 40 až 45mm, které vytváří velmi hustý povrch poskytující výjimečný pocit komfortu, vzdušnosti a příjemných emocí. Je to jeden z nejkvalitnějších shaggy koberců na trhu. Kolekce “Super Shaggy” se vyrábí z kombinací syntetických polypropylenových vláken heat-set a frizé. Koberce Super Shaggy doporučujeme zvlášť do ložnic a obývacích pokojů.

Staré přísloví praví, že v jednoduchosti je krása, což lze určitě tvrdit i o kobercích Shaggy super. Extra dlouhý chlup z jemných vláken vás učaruje svou exkluzivitou a krásou na první pohled a jakmile se ho dotknete, nebudete již nikdy více toužit po jiném koberci. Shaggy super pořídíte za krásných 3 500 korun.

Koberec shaggy super s extra dlouhým chlupem, autor: merboKoberec shaggy super s extra dlouhým chlupem, autor: merbo

Článek Koberec Shaggy – jedinečný doplňkem za skvělé ceny byl publikován 14. ledna 2012 v 14.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...