Koberec nebo tkaničková motanice?

Tagy:  koberce, koberec, kusový koberec, tkanička, tkaničky, atypické koberce, koberečky, barevné koberce

Sponzorované odkazy:

Koberec nebo tkaničková motanice?

Kusové koberce patří k velmi oblíbeným doplňkům moderních interiérů. Velmi často působí jako dominantní podlahová krytina nacházející se na dobře viditelném místě, nebo na místě, které chceme zdůraznit.

Na trhu jsou k dostání atypické koberce nejrůznějších barevných kombinací, potisků, tvarů, velikostí a hustoty kobercového vlasu. Možná si říkáte, že vás ve světě koberců nemůže vůbec nic překvapit, ale opak je pravdou. Designéři se snaží stále přijít na trh s něčím novým, mimořádným, a to se povedlo dvěma mladým kreativním designérům. Je mi ctí, že mohu představit tvorbu Nata Siversteina a Andrea Paustenbaugha.

Koberečky od výše zmíněných návrhářů jsou vyrobeny pouze z barevných tkaniček, které známe ze šněrovacích bot. Musím uznat, že tkaničkové koberečky působí velmi hravě, svěže, samozřejmě i s jistou dávkou šílenosti a designové umělosti. Na druhou stranu, se však jedná o naprosto originální kousky, které dokáží vnést do interiéru určitou míru nápaditosti.

Tkaničkové koberce se prodávají ve standardní nabídce černo-bílého provedení, barevné kreace je možno nechat si zhotovit na zakázku. Za kobereček o velikosti 1 × 2 metry si připravme finanční obnos ve výši 250 amerických dolarů. Umění se cení.

zdárný a ekologický příklad toho, jak zužitkovat vše nepotřebnézdárný a ekologický příklad toho, jak zužitkovat vše nepotřebné
nápad je to vskutku zajímavýnápad je to vskutku zajímavý

Zdroj: http://freshome.com/…of-shoelaces

Článek Koberec nebo tkaničková motanice? byl publikován 17. února 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...