Piódão Group představila novou kolekci koberců

Tagy:  koberec, kobereček, kusový koberec, interiérový koberec, dekorační koberec, dekorativní koberec, moderní koberec, exkluzivní koberec, ručně tkaný koberec

Sponzorované odkazy:

Piódão Group představila novou kolekci koberců

Interiérové kusové koberce a koberečky patří k velmi oblíbeným bytovým textiliím, a to z důvodu praktiky i designu. Neuvěřitelně nádherné barevné kombinace, atypické vzory a kvalitní materiály dokáží rozzářit interiér a pozvednout ho minimálně o jeden designový stupínek výše.

Přenádhernou kolekci kusových koberců představila portugalská společnost Piódão Group. Její nové přírůstky se vyznačují především svojí živoucí podobou, pro něž se stala inspirací voda a vlny.

Koberce Capitonné jsou inspirované klasickým romantismem 18. století, ovšem v odvážném a velmi luxusním stylu, s detailem na sofistikovanou podobu.

Všechny koberce ze společnosti Piódão Group však spojuje jeden společný jmenovatel, kterým je ruční práce. Originální ruční práce se v poslední době staly nejen velmi populárním činem, ale také velmi žádaným prvkem. A tak není divu, že se ruční práce uplatní především v průmyslu, interiérovém designu a nábytkářství.

Kvalita koberců je natolik propracovaná, že je doslova slastí procházet se po kobercích společnosti Piódão Group, bosou nohou.

Předchůdcem této kolekce je velmi populární série kusových koberců, které jsou známy pod názvem Tufted. Koberce veselých, hravých, kreativních barev nejen rozzáří, ale také ztvární interiér.

původní kolekce pestrobarevných kobercůpůvodní kolekce pestrobarevných koberců
nejnovější kolekce koberců společnosti Piódão Groupnejnovější kolekce koberců společnosti Piódão Group

zdroj: http://www.piodaogroup.com

Článek Piódão Group představila novou kolekci koberců byl publikován 6. února 2011 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...