5 vymožeností pro domácí kuchyni

Tagy:  vaření, pečení, kuchyně, domácnost, jídlo, produkty

Sponzorované odkazy:

5 vymožeností pro domácí kuchyni

V posledních letech se opět rapidně rozmohl trend domácího vaření a pečení a fast foody a jiná rychlá občerstvení střídají vybavené kuchyně a domácí sekanou či štrůdl. Abyste doma mohli připravovat ty největší pochoutky, ale také jednoduchá domácí jídla, po kterých bude vaše rodina prahnout každý den, neobejdete se bez vymožeností, díky nimž vám pečení a vaření půjde samo. Co si obstarat, abyste se rázem stali těmi nejlepšími kuchaři? Máme pro vás pár skvělých tipů.

Doma dnes můžete chystat naprosto cokoliv a prakticky neexistuje recept, kvůli němuž byste se museli trmácet do restaurace a utrácet stovky za suroviny, jež běžně stojí desítky korun a jsou dostupné na každém rohu. Řeč je například o hranolkách, jež vás doma vyjdou na pár korun a hotové jsou za chviličku. Zapomeňte na přepálené a šizené hranolky z fast foodů a připravte si je raději v pohodlí domova. Servírujte je následně stylově jako v americkém bistru, a to v trendy košíčkách s ubrousky, které prakticky odsávají přebytečný tuk a olej. Cena košíku je na e-shopu NOTONTHEHIGHSTRE­ET.COM skvělých 225 korun.

Autor: NOTONTHEHIGHSTREET.COMAutor: NOTONTHEHIGHSTREET.COM

Mnoho oblíbených potravin obsahuje nezdravé složky a také umělá barviva, konzervanty, emulgátory a další složky, které ve stravě nemají co dělat. To platí například o zavařeninách a džemech, jež často neobsahují ani trochu chutného ovoce. Vyrobte si vlastní zavařeniny doma a marmelády následně použijte například na Vánoční cukroví. Aby vaše marmelády vydržely dlouho a nekazily se, obstarejte si tyto praktické a přitom stylové zavařovací sklenice. Sehnat je můžete na e-shopu NOTONTHEHIGHSTRE­ET.COM již od skvělých 260 korun za kus.

Autor: NOTONTHEHIGHSTREET.COMAutor: NOTONTHEHIGHSTREET.COM

Co by ve vaší interaktivní kuchyni plné kreativních nápadů a stále nových receptů rozhodně nemělo chybět, jsou čerstvé bylinky. Ovšem opět nejsou bylinky jako bylinky. Ty kupované často obsahují mnoho dalších přísad, jež by v kuchyni a především ve vaření být rozhodně neměly. Připravujte si raději sušené bylinky v pohodlí domova a k tomu si obstarejte praktický stojan na sušení. Díky němu budete mít čerstvě nasušenou mátu, oregáno nebo heřmánek stále při ruce. Nemluvě o faktu, jako dokonale bude vaše kuchyně vonět. Cena stojanu je na e-shopu SURLATABLE.COM 505 korun.

Autor: SURLATABLE.COMAutor: SURLATABLE.COM

Kupovaným těstovinám již dávno odzvonilo a jelikož je výroba domácích italských těstovin neuvěřitelně jednoduchá, můžete si je vyrobit doma, a to pokaždé, kdy na ně dostanete chuť. Vedle klasických nudlí, penne nebo lasagní jsou skvělou volbou kupříkladu plněné ravioli. Chutnat budou naprosto celé rodině a během nedělního obědu se stanete hvězdou. Obstarejte si tento praktický vykrajovač na ravioli, díky němuž je zvládnete připravit snadno a především rychle. Cena vymoženosti je na e-shopu ZULILY.COM 355 korun.

Autor: ZULILY.COMAutor: ZULILY.COM

Článek 5 vymožeností pro domácí kuchyni byl publikován 30. listopadu 2016 v 19.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...