Podzimní novinky pro krásnější interiér

Tagy:  byt, dům, interiér, design, domácnost, nábytek, místnost, podzim, listopad

Sponzorované odkazy:

Podzimní novinky pro krásnější interiér

Každé bydlení, byť by bylo sebekrásnější, se za čas okouká a vy budete mít pocit, že se ve svém bytě nebo domě tak trochu nudíte. Stejně jako obměňujete šatník, je třeba i čas od času oživit interiér, dopřát mu svěží vánek a ozvláštnit ho něčím novým, netradičním a dle posledních trendů. Podzimu vládnou tmavé přírodní barvy, dřevo a kámen, ale také sklo či kovy, proto je výběr opravu široký. Inspirujte se listopadovými novinkami a nakupujte na významných e-shopech, kde vás jednotlivé kousky vyjdou podstatně levněji.

Zlato, kov a drahé kamení

Zlato je zpravidla doménou především šperkovnic, kde samozřejmě nesmí chybět. Zlaté však nemusejí být pouze klenoty na vašem krku, v uších nebo na prstech, tento krásný odstín se může vyskytovat také v interiéru, kde se bude dokonale vyjímat. Metalické barvy vládnou letošnímu podzimu, proto se jich rozhodně nebojte a směle je zakomponujte do svého bydlení. Řeč je například o této skvostné zlaté židli, která se hodí jak do luxusní jídelny, tak do předsíně, která doposud zeje prázdnotou. Židli koupíte na e-shopu LUISAVIAROMA.COM již za 9 899 korun.

Autor: LUISAVIAROMA.COMAutor: LUISAVIAROMA.COM

Ve stylu přírody a harmonie

Čím dál více mají lide neuvěřitelné tendence se stresovat, podléhat nervozitě a následně až depresím, které mohou vést k těžkým psychickým nemocem. Proč byste si ale život takto kazili a zbytečně si přidělávali vrásky na obličeji? Pakliže máte v práci nervy na pokraji, měli byste si doma vytvořit dokonalou oázu klidu a harmonie, která vás vždy uklidní a naprosto zrelaxuje, jen co překročíte práh bytu. Dřevěný nábytek přírodní barvy, ratan, bambus a spousta svíček, co voní po vanilce a jasmínu. To všechno musíte mít. Stolek pořídíte na e-shopu LUISAVIAROMA.COM za příjemnou cenu 6 999 korun.

Autor: LUISAVIAROMA.COMAutor: LUISAVIAROMA.COM

Odpočívejte kdekoliv chcete

Odpočinek je něco, bez čeho nelze být a pakliže jej nepraktikujete, koledujete si o velmi vážné zdravotní komplikace. Každý člověk by měl ve svém příbytku myslet nejenom na praktickou a účelnou kuchyni, ale také na relaxační zónu, kde načerpáte nové síly, přečtete si oblíbenou knihu nebo prostě jen tak chvíli posedíte se šálkem oblíbené kávy a koláčem. Chybí vám doma klasická lenoška nebo taburetky? Pak se podívejte na nabídku e-shopu NEIMANMARCUS.COM, kde si jistě vyberete. Tento kousek například seženete ve více barvách, a to od 12 999 korun.

Autor: NEIMANMARCUSAutor: NEIMANMARCUS

Starožitnost neomrzí

Jestli je něco neustále v kurzu a snad nikdy to v interiéru neomrzí, pak jsou to rozhodně starožitnosti a nábytek inspirovaný renesancí, barokem nebo secesí. Pravé kousky by vás samozřejmě stále neuvěřitelné jmění, proto se nebojte zaměřit na imitace, kterých je v obchodech spoustu. Například na e-shopu NEIMANMARCUS.COM najdete mnoho stylových kousků, které se dokonale slučují i s moderním bytovým designem. Tento stolek do pracovny nebo obývacího pokoje seženete na e-shopu za 34 766 korun.

Autor: NEIMANMARCUSAutor: NEIMANMARCUS

Článek Podzimní novinky pro krásnější interiér byl publikován 14. listopadu 2015 v 14.00 v rubrice Nábytek, Dům a Byt. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...