Listopadové novinky do kuchyně

Tagy:  domácnost, byt, dům, kuchyně, komfort, pohodlí, vaření, pečení

Sponzorované odkazy:

Listopadové novinky do kuchyně

Kuchyně se beze sporu nachází v naprosto každém bytě, i kdyby se jednalo o opravdu miniaturní garsoniéru. Bez kuchyňské linky byste si jen těžko připravili pokrmy, které máte rádi, velmi obtížně byste mohli pohostit svoji návštěvu a celkově se postarat o domácnost. Ať už patříte k domácím hospodyňkám nebo se řadíte ke spíše svátečním kuchařům, bez kuchyně jednoduše nelze existovat. Kromě faktu, že je kuchyně praktickou součástí bydlení, měla by také působit estetickým dojmem. Podívejte se na listopadové novinky a vychytávky a pořiďte si něco, co vám udělá radost, pomůže při vaření nebo pečení a co bude jednoduše vypadat naprosto skvěle.

Šlehejte o sto šest

Každá žena, která v kuchyni stráví alespoň nějakou část ze svého dne, moc dobře ví, že si s pár miskami, jednou pánví a naběračkami rozhodně nevystačí. Čím více domácích pomocníků a robotů, tím lépe. Každé šlehání bílků nebo šlehačky může být naprostý horor, budete ale prakticky bez práce, když vsadíte na novinku značky Swan, která veškerou práci udělá za vás. Multifunkční šlehač připraví ingredience nejenom do koláče, ale také na Vánoční cukroví, narozeninový dort nebo třeba na ranní omeletu. Cena šlehače je na e-shopu THEHUT.COM 4 999 korun.

Autor: THEHUT.COMAutor: THEHUT.COM

Palačinky za sekundu

Řekněte, které dítě bezmezně nemiluje palačinky? A nutno podotknout, že si na ně potrpí i dospělí. Palačinky jsou geniální snídaňovou variantou na nespočet způsobů, dopřát si je můžete jako svačinu nebo sladký dezert a existuje také spousta receptů na slanou variantu. Jejich příprava je sice snadná, ale opravdu zdlouhavá. Nechcete u sporáku strávit mládí? Pak vám doma nesmí chybět tento teflonový nerezový kousek značky Tower, který připraví chutné a zlatavé palačinky prakticky hned. Cena výrobku je na e-shopu THEHUT.COM příjemných 1 930 korun.

Autor: THEHUT.COMAutor: THEHUT.COM

Jděte se zdravou dobou

Doba se v posledních letech nese na vlně zdravého stravování, které s sebou samozřejmě přináší celkovou změnu životního stylu. Nejenom, že si v restauraci místo hranolek a smaženého sýru dáte salát, ale také byste měli přehodnotit své vaření a pečení. Jak ale jídlo připravit tak, aby bylo zdravé a zároveň poživatelné? Skvělým pomocníkem vám bude vakuový parní hrnec, ve kterém vaše oblíbená jídla připravíte bez použití tuků. Maso a ryby budou neuvěřitelně šťavnaté, zelenina křupavá. Cena parního hrnce je na e-shopu THEHUT.COM skvělých 2 315 korun.

Autor: THEHUT.COMAutor: THEHUT.COM

Radost pro děti

Jakmile se do vašeho života dostanou děti, veškeré malichernosti jdou stranou a vy se zajímáte pouze o jejich blaho a dobro. Ratolesti samozřejmě milují sladké a nejraději by jedly jen všechno nezdravé. Můžete jim péct domácí sušenky a buchty, kdy eliminujete zbytečný bílý cukr, ale bavilo by vás to neustále? Můžete je zabavit a dovolit jim trochu toho mlsání pomocí domácího stroje na přípravu cukrové vaty. Ze třtinového cukru bude zdravější a děti tento nápad neuvěřitelně ocení. Cena přístroje je na e-shopu THEHUT.COM 1 155 korun.

Autor: THEHUT.COMAutor: THEHUT.COM

Článek Listopadové novinky do kuchyně byl publikován 7. listopadu 2015 v 19.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...