4 tipy, jak pohostit návštěvu

Tagy:  pohoštění, hosté, bydlení, byt, dům, návštěva

Sponzorované odkazy:

4 tipy, jak pohostit návštěvu

Je zcela přirozené, že máte rodinu, přátele a své blízké, se kterými se jednoduše nemůžete stále scházet někde v restauracích, kavárnách a barech. Od jistého věku vás také taková setkání venku přestanou bavit a raději zůstanete doma a hosty pozvete k sobě. Taková návštěva je ale obvykle poměrně mlsná, proto ji musíte nabídnou nějaké dobroty, které uspokojí její jazýček. Následující 4 podzimní novinky jsou skvělou variantou nejenom pro návštěvu.

Pro hosty něco unikátního

Chystá se k vám vzácná návštěva, kterou jste roky neviděli, plánujete narozeninovou oslavu nebo se k vám pouze dostaví vaši přátelé? Pak byste je měli umět skvěle pohostit a připravit jim něco originálního, na co jistě nejsou zvyklí. Skvělou volbou je například tato čokoládová fontána, jejíž fungování ocení nejenom dospělí, ale také děti. Do čokolády si poté můžete, dle libosti, namáčet čerstvě nakrájené ovoce, bonbóny, oplatky, sušenky, piškoty nebo třeba doma upečenou bábovku. Jako dezert je tento nápad senzační a jistě vás potěší i cena, neboť čokoládovou fontánu seženete na e-shopu THEHUT.COM za skvělých 1 000 korun.

Autor: THEHUT.COMAutor: THEHUT.COM

Čaj o páté trochu jinak

Čaje by samozřejmě měly být součástí každé domácnosti, protože jsou velmi blahodárné, vydatné a navíc je můžete často servírovat i místo klasické kávy, kterou ne každý pije. V posledních letech jsou velmi moderní čaje z čerstvé máty, zázvoru nebo bylinek ze zahrádky. Obstarejte si tuto prakticky louhovací konvičku, ve které připravíte chutné domácí čaje během chvilky a užít si je může celá rodina nebo kamarádky na návštěvě. Cena stylové skleněné konvice je na e-shopu LOVETHESIGN.COM příjemných 1 355 korun.

Autor: LOVETHESIGN.COMAutor: LOVETHESIGN.COM

Když chcete zaujmout

Čím je člověk starší, tím samozřejmě podléhá větší nostalgii a kouzlu vzpomínek. Je tedy zcela přirozené, že sv= známé a kamarády zvete na promítání ze svatby nebo na shlédnutí fotografií z dovolené. Ke každému posezení je ale zapotřebí přichystat i nějaké to jídlo a pití. Nechcete se s přípravami zabývat příliš dlouho, ale přesto byste rádi byly dobrými hosty? Pak si obstarejte tento stylový popkornovač, který je k filmům ideální. Jeho cena je na e-shopu THEHUT.COM skvělých 1 155 korun.

Autor: THEHUT.COMAutor: THEHUT.COM

Když nestihnete upéct…

Čím tak své hosty potěšit? Chybět by neměly nějaké základní jednohubky nebo kanapky, rozhodně slané tyčinky nebo chipsy, víno a koneckonců také něco sladkého, čím jistě potěšíte naprosto všechny, zejména ženy. Co ale dělat v případě, že jste nestihli nic upéct ani koupit zákusky? Skvělým řešením jsou tyto trvanlivé sušenky z e-shopu NEIMANMARCUS.COM, které můžete mít stále v záloze. Jejich cena je 689 korun.

Autor: NEIMANMARCUS.COMAutor: NEIMANMARCUS.COM

Článek 4 tipy, jak pohostit návštěvu byl publikován 4. listopadu 2015 v 17.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...