Netradiční barvy v kuchyni aneb 8 trendů pro podzim 2014

Tagy:  barvy, barevná kuchyně, náčiní, příbory, nádobí, doplňky, dekorace, vaření, stolování, jídelna

Sponzorované odkazy:

Netradiční barvy v kuchyni aneb 8 trendů pro podzim 2014

Trendy se týkají nejenom oblečení a módních doplňků, ale samozřejmě také bydlení. Interiér, který jste si zařídili před 20ti lety, tak dnes nemusí být vůbec aktuální. Co dělat v případě, že si nemůžete dovolit kompletní renovaci, ale přesto byste svému bytu či domu rádi dodali ,,šťávu"? Podívejte se na aktuální podzimní novinky a oživte nudnou kuchyni.

Zlato a jiné kovy

Kovy jsou letos v kurzu více, než kdy předtím, proto na ně rozhodně zaměřte svou pozornost. Zatímco v předešlých letech jste mohli vidět spíše kovový nábytek, letos jsou v kurzu metalické doplňky, dekorace a také nádobí. Pozlacené sklenice jsou exkluzivním kouskem do každé kuchyňské sbírky. Pozor ale na jejich údržbu, se kterou je to trochu složitější. Místo do myčky je raději pečlivě omyjte v ruce, za pomocí jemné houbičky.

Autor: shopbopAutor: shopbop

Oranžové posezení u baru

Může se vaše kuchyně pochlubit barovým pultem, u kterého posedíte u rychlé snídaně nebo zde pohostíte návštěvu, zatímco připravujete další chod? Pak vám dozajista nemohou chybět barově židle. Ty by rozhodně neměly být ledajaké či dokonce obyčejné. Kromě pohodlí, které je samozřejmostí, zaměřte pozornost na výrazné barvy. Židle se tak stanou hlavním doplňkem místnosti, která bude rázem o poznání veselejší. Tyto barové židle hledejte u značky Adeco za 2315 korun.

Autor: overstockAutor: overstock

Jen růžová to může být

Růžová v bytě je spíše záležitostí pro single ženy, ke kterým přijdou muži pouze na návštěvu. Pokud bydlíte samy a nebojíte se ryze ženských barev a motivů, pak i do své kuchyně zařaďte tóny jemné a syté růžové. Skvělou volbou jsou talíře a sklenice, ale také nejrůznější dózy na čaje, mouku, cukr, cukrovinky, kávu a svačinu. Vystavit je můžete prakticky kdekoliv a až vás záplava růžové omrzí, lze je opět schovat do útrob kuchyňské linky.

Autor: occa-homeAutor: occa-homeAutor: riverislandAutor: riverisland

Pro futuristickou kuchyni

Je vaše kuchyně extra moderní, spíše futuristická, bez dřeva a jiných přírodních materiálů? Pak vás jistě zaujme tento exkluzivní a nevídaný stůl od Innit Designs, který je zajímavý nejenom svou výraznou tyrkysovou barvou, ale také tvarem, připomínajícím trampolínu. Deska stolu je ale pevná a posezení pohodlné. Kousek je sice velmi originální, cena ale příznivá. Stůj vás vyjde na super cenu 5622 korun.

Autor: shophorneAutor: shophorne

Návrat orientu

Máte-li doma orientální krabičky, dózy i jakýkoliv nábytek v tomto duchu, rozhodně jej nikdy nevyhazujte. Módní výstřelky jsou jako bumerang a zatímco se jeden rok vymykají trendům, další se s velikou parádou vrátí. Pro začátek se tedy zaměřte na drobné doplňky a detaily, které dělají byt bytem. Krabiček není nikdy dost, proto nakupujte u Tracy Poter a letos dejte zelenou právě orientu.

Autor: nordstromAutor: nordstrom

Veselé vaření

I vaření a veškerá příprava pokrmů by měla být hravá a plná barev. Jak nejlépe nastartovat každý den a doplnit energie? Právě díky barevnému náčiní. Silikonové výrobky jsou stylové a navíc vám usnadní spousty práce. Fialové sítko, příbory, misky nebo třeba váha osvěží každou kuchyni a navíc je u značky Target pořídíte za velmi příznivé ceny.

Autor: targetAutor: targetAutor: uncommondgoodsAutor: uncommondgoods

Článek Netradiční barvy v kuchyni aneb 8 trendů pro podzim 2014 byl publikován 29. srpna 2014 v 12.00 v rubrice Nábytek, Dům, Byt a Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...