7 ručníků, které rozzáří každou koupelnu

Tagy:  ručníky, osušky, doplňky, bydlení, byt, dům, nakupování

Sponzorované odkazy:

7 ručníků, které rozzáří každou koupelnu

Výběr ručníků a osušek spousta lidí neřeší, neboť se jedná o užitkové věci, nicméně pravdou je, že jsou v koupelně neustále vidět a proto by měly nějak vypadat, působit reprezentativním dojmem a ideálně s koupelnou ladit. Vyhoďte proto staré a neforemné osušky, které pamatují ještě komunismus a zaměřte se na nové atraktivní kousky, na které je radost pohledět.

Ralph Lauren se zaměřuje na luxusní zboží, které se vyznačuje především použitím kvalitních materiálů v kombinaci s jednoduchým, avšak velmi exkluzivním vzhledem. Pořiďte si například tyto froté osušky a ručníky v jemném lila zabarvení, které jsou lahodící pro každé oko.

Autor: saksfifthavenueAutor: saksfifthavenue

Dětem a teenagerům dárky v podobě ručníků, osušek, ložního prádla anebo ponožek, radost příliš neuděláte. To ovšem neplatí v případě, že si na chvíli zahrajete na vtipné a nápadité rodiče a pořídíte jim veselou variantu, nad kterou se sami zasmějí.

Autor: modclothAutor: modcloth

Jaro a léto se nese ve stylu pestrých a pastelových barev, které by se měly objevovat nejenom v šatnících, ale také v interiérech. Zapomeňte na nic neříkající doplňky a pořiďte si tyto zajímavé osušky, které skvěle poslouží i na dovolené nebo kdekoliv u vody.

Autor: asosAutor: asos

Indiánské motivy jsou po delší odmlce opět v kurzu. Na ulicích tak můžete spatřit topy a tuniky s třásněmi, ležérní šortky v přírodních odstínech, jednoduchá ,,žebradla", indiánské boty a doplňky a spousty dalších kousků. Proč tedy indiánské motivy nevpustit i do domácnosti, konkrétně pak do koupelny, kde se rázem stanou veselou vsuvkou a příjemným barevným akcentem.

Autor: shopbopAutor: shopbop

Zavzpomínejte na staré časy, konkrétně se vraťte do osmdesátých let a obstarejte si osušky s batikovaným motivem, které vám rády připomenou, jak jste se za dob hippies měli skvěle. Vybrat si můžete z mnoha zajímavých a duhových odstínů od růžové, přes modrou až po kanárkově žlutou.

Autor: lipsyAutor: lipsy

Každý si hold na barvy a výrazné motivy nepotrpí a raději v interiéru preferuje přírodní barvy, přírodní materiály a čistý skandinávský styl, který se řídí heslem ,,méně, je někdy více". A přesně pro vás jsou ideální variantou bílé nebo smetanově zbarvené osušky a ručníky se zajímavou imitací krajky, která ze zdánlivě obyčejného kousku udělá něco velmi originálního a nevšedního.

Autor: bloomingsdalesAutor: bloomingsdales

Milujete umění na všechny způsoby a nejvíce pak to moderní ve stylu Jacksona Polocka? Pak vás jistě potěší tyto exkluzivní ručníky a osušky z kolekce Abyss Melo, které se právě nechaly inspirovat malbami 20. století, které často můžete vidět v galeriích moderního umění. Místo luxusního obrazu vám tak doma bude vyset obdobná osuška, což je velmi originálním, nemyslíte?

Autor: bloomingsdalesAutor: bloomingsdales

Článek 7 ručníků, které rozzáří každou koupelnu byl publikován 31. května 2014 v 12.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...