Koupelna plná skla

Tagy:  koupelny, koupelna, moderní koupelna, zařizujeme koupelnu, nábytek, koupelnový nábytek, praktický nábytek, toaleta, sanitární keramika, koupelnové doplňky, sklo, skleněný nábytek, nábytek ze skla, umyvadlo, skleněné umyvadlo, umyvadlo ze skla

Sponzorované odkazy:

Koupelna plná skla

Koupelnové zařizovací předměty v oblasti sanitární keramiky disponují zpravidla jednotnou podobou. Nabídku tvoří sanitární keramika v bílém provedení, oblého tvaru a stejného principu.

Naprosto odlišnou cestou se rozhodla vydat společnost Ceramica CSG, která uvedla na trhu keramicko-skleněné koupelnového vybavení. Ultramoderní skleněný nábytek se ubírá kroky minimalistických prvků, ostrými rohy a neposkvrněným povrchem.

Pro oko je tato skleněná módní přehlídka doslova balzámem na duši, otázkou však zůstává, jak se bude nábytek udržovat v reálném životě. Sklo, keramika a chrom, materiály vyžadující častou a důkladnou údržbu, avšak kýžený výsledek za ty hodiny práce určitě stojí.

Skleněná kolekce zahrnuje bidet disponující mísou ze skla, záchodovou mísu, která je sice z keramiky, ale příklop je tvořen z pevného a tvrzeného skla. Skleněné je také umyvadlo, jenž se nese v duchu perfekcionalismu a tak trochu atypického pojetí klasického umyvadla. Nabídka zahrnuje několik typů umyvadel, vybírat je možné z klasických umyvadel, dvojitých umyvadel nebo malých umývátek.

V nabídce jsou umyvadla samostatně stojící v prostoru, která přinášejí inovativní řešení pro velkoprostorové koupelny.

nablýskaná elegance sklanablýskaná elegance skla
skleněný nábytek dodá koupelně novou tvářskleněný nábytek dodá koupelně novou tvář
elegance a luxuselegance a luxus

Zdroj: http://dornob.com/…-cold-design

Článek Koupelna plná skla byl publikován 11. srpna 2010 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...