Je vaše kuchyně dostatečně vybavená? Aneb co si ještě pořídit!

Tagy:  kuchyňské spotřebiče, doplňky, kuchyňská linka, kávovar, kuchyňské náčiní, vybavení kuchyně

Je vaše kuchyně dostatečně vybavená? Aneb co si ještě pořídit!

Kuchyně je obecně místností, na kterou jsou kladeny ty největší nároky a především ženy, kterým není vaření ani pečení vzdálené, si na její precizní vzhled a vybavení enormně potrpí. Dobám kdy k přípravě chutných pokrmů stačil jeden pekáč a obyčejná pánvička odzvonilo a na jídelních stolech se začaly objevovat zahraniční speciality, ke kterým je třeba vlastnit určité vymoženosti, jež usnadní přípravu a stolování promění v nevšední zážitek. Možná je vaše kuchyňská linka luxusní a ve výjimečné kvalitě, ale přesto se najde něco, co vám chybí a po čem tajně prahnete…

Kuchyně ve výjimečné kvalitě, autor: alberoskKuchyně ve výjimečné kvalitě, autor: alberosk

Luxusní spotřebiče

Součástí každé kuchyně by samozřejmě měly být nepostradatelné spotřebiče, bez kterých nelze vařit, ovšem není produkt jako produkt. Zastaralý plynový sporák sice splní základní funkci, ale proces přípravy večeře se může proměnit v ,,nekonečný příběh" a nemluvě o tom, že bílá elektronika je v kuchyni pasé. Nezáleží na tom, zda vlastníte linku prostornou, lesklou, dle posledních trendů a nebo rustikální, nerezové zabudované spotřebiče a americká lednice se budou skvěle vyjímat naprosto všude. Pro milovníky moderních robotů, kteří vám kromě míchání a šlehání mohou také připravit chutnou snídani či výborné pití, jsou ideální volnou vaflovače, stolní kuchyňské grily, odšťavovač a v neposlední řadě prvotřídní kávovar, jehož funkci a výrobu pravého espressa vám zajistí profesionální servis kávovarů.

Kuchyňské potřeby od A do Z

Nože, vidličky, lžíce, lis na česnek, struhadlo a vařečky. Tyto drobnosti má v kuchyni naprosto každý a obvykle i ti jedinci, co u plotny příliš času netráví. Ovšem patříte-li k těm, kteří rádi zkouší nové recepty, i složité menu je pro vás výzvou a přímo si libujete v přípravě pokrmů pro své nejbližší, musíte svou základní výbavu značně rozšířit.

V dobře vybavené kuchyni, za kterou by se nemusel stydět lecjaký šéfkuchař by rozhodně neměl chybět kvalitní hmoždíř na přípravu domácího pesta, odměrky na špagety, škrabky nejen na brambory a v neposlední řadě také nastavitelné válečky na těsto, díky kterým připravíte ten nejchutnější moučník k odpolední kávě.

Hmoždíř by v kuchyni neměl chybět, autor: bytovedoplnkyskHmoždíř by v kuchyni neměl chybět, autor: bytovedoplnkysk

Článek Je vaše kuchyně dostatečně vybavená? Aneb co si ještě pořídit! byl publikován 20. února 2014 v 05.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...