Zařiďte si v domě pracovnu snů

Tagy:  vybavení pracovny, kancelář, byt, dům, nábytek, elektronika, počítač, lenovo

Zařiďte si v domě pracovnu snů

Čím dál více lidí podniká a své pole působnosti stahuje na domácí půdu, což je pochopitelné, neboť pracovat ve vlastním obydlí je neuvěřitelně praktické a pohodlné. Pracovní rozvrh si můžete přizpůsobit individuálním potřebám, čili záleží na vás, zda si přivstanete a nebo si pospíte a budete pracovat do noci a co se financí týče, díky vlastním zdrojům z lednice značně ušetříte. Otázkou ale zůstává, zda je práce z domova také efektivní, protože pokud jedním okem sledujete na pohovce fotbal, pravděpodobně do svých podnikatelských záměrů nedáte maximum. Abyste se při práci mohli plně soustředit a nebyli neustále rozptylování okolím, zařiďte si pracovnu přesně dle vašich představ, kde budou kreativní nápady jen vzkvétat.

Styl interiéru dle vašeho gusta

Kancelářské prostory bývají obvykle zařízeny chladně, neosobně a čistě prakticky, což má své opodstatnění. V příliš familiérním a pohodlném prostředí by se pracovníci mohli špatně soustředit a být rozptylování. Při zařizování vaší pracovny vsaďte na své tvořivé nápady, obklopte se oblíbenými barvami, které podněcují myšlení a předměty, které vás dělají šťastnými, avšak nenechte se příliš unést. Zapomeňte na gauč, který svádí k lenošení, televize by měla zůstat v obývacím pokoji a rozhodně nepřemýšlejte nad hrací konzolí či kulečníkem. Přeci jen se jedná o pracovnu, nikoli o klubovnu.

Vybavte si pracovnu kvalitně a prakticky, autor: stolicky-stolyVybavte si pracovnu kvalitně a prakticky, autor: stolicky-stoly

Nezbytné zařízení kanceláře

Jak bylo již řečeno, provizorní kanceláře v podobě jídelního stolu či konferenčního stolku v obývacím pokoji mohou odvádět vaši pozornost jiným směrem a působit kontraproduktivně, pracovnu si proto vybavte především komfortně pro práci. Do domácí kanceláře se primárně poohlédněte po bytelném a prostorném stolu s dostatkem úložného prostoru. Další na řadě je samozřejmě polohovací kancelářská židle s opěrkami a ergonomickou výztuží, díky které záda nebudou trpět a vy tak udržíte delší dobu pozornost. Chybět vám nesmí ani praktický regál s kartotékou, šanony a v neposlední řadě klasické kancelářské pomůcky jako jsou propisky, zvýrazňovače, štítky, poznámkové bloky a nůžky.

Elektronika jako cesta k úspěchu

V dnešní době se prakticky nikdo neobejde bez elektroniky a především internetu, který bez pochyby stoprocentně ovládl celý svět. Pokud pracujete z domova, potřebujete být neustále spojeni s okolím, k čemuž vám technologické vymoženosti snadno pomohou. Pořiďte si propracovaný tablet Lenovo, se kterým vám práce půjde od ruky a jehož schopnosti jsou zárukou kvality a úspěchu. Tato značka, se sídlem v Číně, se na trhu objevuje již od roku 1984, stala se největším světovým výrobcem počítačů a na svém kontě má slušnou řadu precizních produktů, proto by alespoň jeden z nich ve vaší pracovně neměl chybět.

Lenovo je jedničkou na trhu, autor: thinkproLenovo je jedničkou na trhu, autor: thinkpro

Článek Zařiďte si v domě pracovnu snů byl publikován 24. února 2014 v 17.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...