Jak sdílet prostor s domácí kanceláří

Tagy:  kancelář, domácí kancelář, interiér, zařízení interiéru, domov, prostor, zařizujeme kancelář, pracovna, domácí pracovna

Sponzorované odkazy:

Jak sdílet prostor s domácí kanceláří

V moderních interiérech se objevují místnosti, které slouží jako pracovna nebo kancelář. Ovšem, ne ve všech domovech je realizace vlastní pracovny možná, bariérou je zpravidla nedostatek místa.

Dnes si budeme povídat o tom, jak je možné skloubit pracovnu se stávajícím interiérem aneb sdílení prostorů různého významu. Nejideálnější místností, která se velmi dobře snoubí s pracovním prostorem je ložnice.

Nejdůležitějším bodem je vyčlenění si prostoru a místa, ve kterém by se měla pracovna nacházet. Jelikož vám z jedné místnosti vzniknou místnosti dvě, bude nutné odstranit všechny přebytečné věci, které by zatěžovaly prostor.

Velikost místa vyčleněného k pracovně dobře zvažte, záleží především na činnosti a frekvenci využití. Pokud potřebujete pracovnu pouze k vyřizování emailů či surfování po internetu, není nutné využívat 50% prostorového místa. V případě, že má pracovna sloužit ke každodenní činnosti, musíme naopak s dostatečným prostorem počítat.

Přilehlé prostory bychom měli barevně a dekoračně snoubit v jednotném stylu tak, aby celkový prostor působil jednotně a účelně. V případě, že se rozhodnete pracovní část dekorovat v odlišném stylu, ztratí pokoj svoji identity a vše bude působit chaoticky.

Stávající nábytek lze použít k účelům pracovním, jelikož tento způsob skladování kancelářských pomůcek šetří místo. A pokud vás stále nenapadá ideální řešení snoubení jednoho prostoru pro dvě místnosti, přinášíme vám inspiraci.

Zdroj: http://freshome.com/…-home-office

Článek Jak sdílet prostor s domácí kanceláří byl publikován 20. října 2010 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...