Bez originálních bytových doplňků to není „ono“

Tagy:  bytové doplňky, dárky, kuchyň, koupelna, pracovna, hodiny

Bez originálních bytových doplňků to není „ono“

Naše příbytky by měly být funkční, příjemné, především ale také osobité. Měly by odrážet naše potřeby, osobnost a zájmy. K tomu dopomohou zejména bytové doplňky, které mají neuvěřitelnou moc.

Když tomu něco chybí…

Každý to zná. Krásný nábytek, dokonale vymalování či vytapetováno, ale stále ještě to není to pravé ořechové. Chybí totiž bytové doplňky, které teprve dodají prostoru tu správnou tvář, zabydlí ho, zpříjemní.

Výběru bytových doplňků by měla být věnována podobná pozornost jako nákupu nábytku. Nejde ani tak o čas strávený nakupováním, jako spíše o náročnost. Nejlepší službu prokážou originální doplňky do bytu. Nutností je perfektní zpracování a zajímavý design.

Doplňky na pracovní stůl

I kancelář či pracovní kout si zaslouží velkou pozornost. Trávíme zde totiž ohromné množství času, je tedy třeba si tento čas zpříjemnit a případně i usnadnit práci, pokud to alespoň trochu jde.

Doplňků na pracovní stůl je k dostání opravdu spousta. Velmi užitečné jsou stojánky na psací potřeby, na etikety či bločky, velkou služby prokážou i nástěnky či různé organizéry. Často si své místo najde i originální podložka pod myš.

Oživte svoji koupelnu

Dalším místem, které snadno oživíme, je koupelna. Stačí několik dobře vybraných kousků a naše koupelna získá úplně novou tvář. Nabízí se řada různých stojánků na kartáčky, pasty, dávkovače tekutého mýdla, klasická mýdla v originálním zpracování nebo třeba osobní kačenky v mnoha úžasných provedeních.

Zpříjemněte si chvilky strávené v kuchyni

Ohromné množství originálních doplňků je určeno pro použití v kuchyni. Mnohé z nich skvěle poslouží, nejsou tedy pouhou ozdobou. Každý ocení talíře, misky, hrníčky nebo třeba cedníky a síta v zajímavém provedení. Milovníci čajů přivítají originální sítka na sypané čaje či konvičky. Dalším hitem jsou tvořítka na led ve tvarech, které udělají z každého nápoje zážitek. Titanic či upíří zuby ve skleničce přeci jen každý nemá. Chybět nemohou ani textilní pomocníci, jako jsou chňapky, utěrky či ručníky.

Sítko na čajSítko na čaj

Čas originálně

Velký dojem také zanechají originální hodiny. Mají mnoho různých podob. Všechny pak dají prostoru naprosto novou tvář a pohled na hodiny už nebude tak stresující.

Dárky jinak a lépe

Obdarovávání blízkých často postrádá to kouzlo, které mělo dříve. Proč tedy nezkusit opět vybrat něco, co potěší, bude dlouho a dobře sloužit a pokaždé připomene příjemné překvapení spojené s rozbalením dárku? Pořídit originální dárky však nemusí být vůbec tak složité.

Článek Bez originálních bytových doplňků to není „ono“ byl publikován 7. prosince 2010 v 11.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...