Originální zrcadla do každé místnosti

Tagy:  originální zrcadla, bydlení, byt, dekorace, doplňky

Sponzorované odkazy:

Originální zrcadla do každé místnosti

Bez bytových doplňků by žádné zařízení nebylo kompletní a rozhodně by působilo chladným a nezabydleným dojmem. Ovšem existuje nespočet interiérových vybavení, přičemž jedna jsou praktická a maximálně využitelná, kdežto druhá slouží čistě na okrasu. Jednou z dekorací, kterou lze beze sporu zařadit do obou kategorií, je rozhodně zrcadlo, které využijete každý den a přitom v místností působí jako skvělý estetický prvek. Pořiďte si taková zrcadla, která svou originalitou promění místnost k nepoznání a rázem se stanou ústředním prvkem celého pokoje.

Čím rozhodně nikdy nic nezkazíte, je pořízení si doplňku v přírodních materiálech a v jednoduchých motivech, které skvěle splynou s okolím. Toto zdánlivě obyčejné zrcadlo z přírodního ratanu se bude skvěle vyjímat v předsíni, v ložnici, ale klidně také v obývacím pokoji, kde může sloužit jako skvělá dekorace.

Zrcadlo v přírodním stylu, autor: netradicni-nabytekZrcadlo v přírodním stylu, autor: netradicni-nabytek

Stylový rámeček na fotku nebo jedinečné zrcadlo? Ač by se pravděpodobně většina z vás přikláněla k první variantě, opět se jedná o zrcadlo, které rozhodně není ledajaké. Pravdou je, že svůj outfit v jeho malém obraze jen těžko shlédnete, slouží proto spíše ke zkontrolování a úpravě make-upu, ovšem než-li klasické zrcadlo jej lze využít v podobě trendy dekorace do moderního bytu nebo domu.

Rámeček či zrcadlo?, autor: in-artRámeček či zrcadlo?, autor: in-art

Jak již bylo řečeno, v dnešní době, kdy je na interiérový design kladen veliký důraz, může zrcadlo sloužit nejenom k praktickým , ale především k estetickým účelům. A přesně toto platí u následujícího obrázku, kde je zrcadlo poskládané jako puzzle, ústředním motivem předsíně nebo ložnice. Kromě faktu, že se v jeho odraze můžete prohlížet kdykoliv vás napadne, vaše návštěva si originálního doplňku nemůže nevšimnout.

Zrcadlo jako stylový doplněk, autor: bydleni-zZrcadlo jako stylový doplněk, autor: bydleni-z

Všechny sportovní nadšenci a milovníci humorných dekorací by jistě potěšila tato zrcadla v podobě badmintonových pálek, které rafinovaně zkrášlí holou a nic neříkající zeď a místnosti dodají na důvtipu a originalitě. Dekorace se skvěle hodí například do předsíně, ale v barevnějším provedení rovněž do dětského pokoje.

Důvtipné řešení holé zdi, autor: chicadaDůvtipné řešení holé zdi, autor: chicada

Článek Originální zrcadla do každé místnosti byl publikován 17. září 2013 v 13.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...