Zrcadla do koupelny jak je neznáte

Tagy:  koupelna, byt, dům, interiér, bydlení, barvy, dekorace, doplňky

Sponzorované odkazy:

Zrcadla do koupelny jak je neznáte

Existují jisté atributy každé místnosti, které v daném pokoji zkrátka nesmí chybět. Jako si obývací pokoj horko těžko představíme bez sedací soupravy a kuchyni bez linky či sporáku, v koupelně by rozhodně nemělo chybět zrcadlo. Tato praktická a účelná vymoženost poslouží kdykoliv potřebujeme zhodnotit stav našich vlasů, pleti či celkového vzhledu, ovšem rovněž plní funkci okrasnou a doplňkovou. Nechte se inspirovat zajímavými kousky, které dodají koupelně zcela jiný rozměr aniž by se minuly svému původnímu účelu.

Jako na zámku

Téměř každá žena nebo dívka si jako malá představovala, co by asi znamenal život na zámku a zda by opravdu odpovídal pohádkám. Dnes již víme, že život není žádné peříčko a život na zámku naše obydlí pravděpodobně připomíná jen velmi vzdáleně. Pakliže jste si ale přeci jen oblíbily barokní architekturu a návštěva antikvariátu vám není cizí, pořiďte si stylové zrcadlo ve stříbrném provedení, jež vám vysněný život princezny možná trochu přiblíží.

Zrcadlo jako na zámku, autor: mscott218Zrcadlo jako na zámku, autor: mscott218

Ve stylu bílé

Bílá je v interiérech velmi populárním a vyhledávaným prvkem, neboť díky své jednoduchosti, eleganci a čistotě nemůže nikoho urazit. Nadčasovosti bílé barvy lze rozhodně využít i v koupelně. Pokud si nepotrpíte na nejrůznější poličky, lapače prachu a ozdobičky, vsaďte na jednoduchý kus nábytku v podobě koupelnové stěny, jež pojme ručníky, mycí prostředky a další nezbytnosti, součástí pak samozřejmě může být i zrcadlo s praktickým úložným prostorem.

V jednoduchosti je síla, autor: baliboroV jednoduchosti je síla, autor: baliboro

Nevšední retro

Retro styl je něco, co v posledních letech doslova zaplavilo trh s bytovým interiérem. Všude na nás koukají plakáty Marilyn Monroe a Jamese Deana, kovové lustry mají sytě žluté barvy a jednoduchost kuchyně rozbíjí zastaralý model americké lednice samozřejmě rovněž v kreativním barevném provedení. Pokud i vy na tomto stylu tak trochu ujíždíte, rozhodně by ve vaší koupelně nemělo chybět retro zrcadlo, které seženete v antikvariátech za pár korun.

Retro zrcadlo pořídíte za pár korun, autor: danichroRetro zrcadlo pořídíte za pár korun, autor: danichro

Zrcadlo jako ozdoba

Zrcadlo je nejenom praktickou a denně využivatelnou součástí koupelny, nesmíme však zapomenout také na jeho okrasnou funkci. Trápí vás v koupelně holé zdi, nad jejichž zaplnění si marně lámete hlavu již několik měsíců? Pak vyzkoušejte kombinaci zajímavých a originálních zrcadel, která se rázem starou doplňkem číslo jedna.

Zrcadla jako koupelnová dekorace, autor: danichroZrcadla jako koupelnová dekorace, autor: danichro

Článek Zrcadla do koupelny jak je neznáte byl publikován 12. dubna 2013 v 12.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...