Kožené židle jak je neznáte

Tagy:  kožené židle, kůže, pohodlí, luxus, interiér, vybavení

Sponzorované odkazy:

Kožené židle jak je neznáte

Kůže je nesmrtelným materiálem, který nikdy neomrzí a nikdy nevyjde z módy. I když se obchody s bytovým interiérem všemožně snaží do našich domácností vmísit syntetiku, obyčejné látky a plast, kůže stále zůstává nejoblíbenějším a nejvyhledávanějším materiálem na trhu. Rozhodně se není čemu divit, neboť právě kůže působí v každém interiéru luxusně, prvotřídně, pyšní se dlouholetou životností, v létě ochladí a v zimě krásně zahřeje. Pokud toužíte po nábytku, který stojí za zmínku, investujte do pravé kůže a začněte židlemi.

Retro kombinace

Tak trochu retro působí kombinace kůže a kovu, jako je tomu u tohoto modelu. Ovšem právě retro je v posledních letech velikým hitem, proto se nebojte vsadit na nápaditost a originalitu. Vínová barva je skvělým motivem, kov je snadno omyvatelný a praktický a ,,outschoolový“ tvar židle je nadčasový, proto bude moderní i za několik let.

Kožená židle v retro stylu, autor: tiggtimeKožená židle v retro stylu, autor: tiggtime

Jednoduchost a čistota

Základním modelem moderního interiéru je jakási čistota, jednoduchost elegance. Čím méně barev a aplikací, tím rozhodně lépe. A přesně v tomto duchu se nesou i tyto kožené kuchyňské židle v bílém provedení. Rovněž se zde setkáváme s praktickým kovem, ten je ale pouhou nosnou konstrukcí a hlavní roli hraje sněhová barva a pohodlné polstrování, které oceníte jak vy, tak male děti.

Jednoduché, čisté, stylové, autor: InmodJednoduché, čisté, stylové, autor: Inmod

Praktický kousek

Kdo říká, že židle mohou sloužit pouze k jídelním účelům? Například tento model s jednoduché černé, matné kůže je ideálním bytovým doplňkem do obývacího pokoje, pracovny, pokoje pro dospělé děti či do prostornější ložnice, která slouží také jako čítárna nebo relaxační koutek. Židle s příjemným polstrováním vlastní navíc taburetku, na kterou lze odložit jak bolavé nohy, tak hrneček s čajem či časopisy.

Matná kůže a taburetka v jednom, autor: chinayadeaMatná kůže a taburetka v jednom, autor: chinayadea

Židle nebo křeslo?

Chcete si pořídit nový přírůstek do obývacího pokoje, ale nevíte zda vsadit na klasickou židli nebo křeslo? Udělejte kompromis a pořiďte si pohodlnou židli s polstrováním a samozřejmě v atraktivní kůži.

Ani židle ani křeslo, autor: jessie lin2012Ani židle ani křeslo, autor: jessie lin2012

Článek Kožené židle jak je neznáte byl publikován 31. března 2013 v 12.00 v rubrice Nábytek, Dům, Byt a Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...