Židle jménem ZAZA

Tagy:  židle, interiérový nábytek, sedací nábytek, křeslo, stolička, atypický nábytek, zaza, design studio

Sponzorované odkazy:

Židle jménem ZAZA

Sedací nábytek je nezbytnou součástí každého interiéru, ať už se jedná o jídelní židle, křesla, sedací soupravy nebo různé typy stoliček. A právě o menších židlích, respektive o stoličkách si dnes budeme povídat.

Stoličky jsou zpravidla věcí praktickou, jejich design je jednotný, jednoduchý a dalo by se říci, že i dost strohý. Stoličky slouží k praktickým účelům, které používáme např. při obouvání, menších činnostech, nebo krátkého posezení.

V Design Studiu, ve spolupráci s izraelským návrhářem a interiérovým designérem, Omrim Barzeevem, vznikla stolička jménem Zaza. Je to druh menší židle, jejíž materiálové provedení je složeno z různých látek různých charakteristik.

Židle Zaza je flexibilní sedací nábytek, jenž dokáže vytvořit harmonický vztah mezi sebou a svým uživatelem. Tudíž není divu, že se dokáže přizpůsobit nejen jakémukoliv prostředí, ale také jakémukoliv uživateli.

Stejně jako ostatní díla pocházející od Barzeeva, tak i stolička Zaza, disponuje stylem kombinace hip a funky, což jsou nové trendy v interiérovém designu. Židle Zaza konstatuje harmonii v kombinaci měkkosti a tvrdosti, kulatosti a rovnosti a zároveň evokuje pocit rovnováhy.

zpracování různých tvarůzpracování různých tvarů
oblost i hranatost – vše v naprosté symbiózeoblost i hranatost – vše v naprosté symbióze
pestrá škála barevpestrá škála barev

Zdroj: http://padstyle.com/…-studio/2501

Článek Židle jménem ZAZA byl publikován 29. června 2010 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...