Houpací židle Kudirka

Tagy:  houpací křeslo, houpací židle, nábytek, interiérový nábytek, venkovní nábytek, židle, jídelní židle

Sponzorované odkazy:

Houpací židle Kudirka

Houpací křeslo v nové podobě – to je houpací židle Kudirka, která disponuje celkem deseti nohama. Inovace v oblasti houpacího nábytku, konečně se houpací křeslo dočkala svého nového sourozence.

Paulius Vitkauskas vytvořil nový moderní nábytek, a to s ohledem na funkčnost a zdravotní požadavky. Židle nabízí tři základní fáze, které oceníme v době stolování. Klasický sed – rovný a stabilní, napři při projevech, jemný náklon dopředu, kdy si nabíráme různé pokrmy ze středu stolu a klidné a jemné opření v době konzumace dezertu.

Židle Kudirka vyniká zejména svým charakteristickým vzhledem, jež je tvořen vysokým počtem nohou kombinující odvážnější přístup oblasti interiérového nábytku. Klasický design ve futuristickém stylu, Kudirka není typickým představitelem houpacího křesla, ale disponuje jeho povahou.

Inovativní verzi, houpací židle Kudirky, lze využít nejen pro účely interiérového využití, ale také pro využití venku. Kudirka je nerozbitná, voděodolná, dobře odolává změnám teploty a je vysoce odolná proti poškrábání a opotřebí.

nástupce houpacího křeslanástupce houpacího křesla

zdroj: http://www.contraforma.com

Článek Houpací židle Kudirka byl publikován 20. října 2011 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...