Barová židle Morph

Tagy:  židle, barová židle, nábytek, interiérový nábytek, morph, Formstelle

Sponzorované odkazy:

Barová židle Morph

Ti z nás, kteří vlastní domácí bar nebo barový pult, mi dají za pravdu, že vybrat tu správnou barovou židli je velmi těžký oříšek. Barová židle by měla především ladit s celkovým interiérem, být stabilní, pevná, designově výjimečná a in. Ačkoliv na našem trhu existuje dosti široká nabídka barových židlí, disponují téměř všechny podobným designem a konstrukcí.

Vybočující krok ze standardní cesty se povedlo německému studio Formstelle, které uvedlo na trh inovační produkt: barovou židli Morph. Tento ojedinělý kousek je nabízen ve struktuře masivního dubu nebo amerického ořechu. Přední čalounění je možno vyhotovit v látkovém provedení nebo kůži.

Barová židle Morph disponuje nejen výjimečným a odlišným vzhledem, ale také pohodlím a uživatelským komfortem. Přítomnost barové židle Morph v interiéru vytváří novou atmosféru a inovaci prostředí. Čisté linie a krásné dřevo jsou nejvhodnějšími adepty na ideální a vkusný nábytek pro domácí i podnikové zařízení.

barová židle Morph: výjimečný designbarová židle Morph: výjimečný design
čisté a krásné liniečisté a krásné linie
dokonalý vzhleddokonalý vzhled

Zdroj: http://design-milk.com/morph-stool

Článek Barová židle Morph byl publikován 18. dubna 2010 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...