Proč se spokojit se standardem, když můžete mít to nejlepší!

Tagy:  domácí spotřebiče, kuchyně, byt, dům, bydlení, lednice, lednička, americká lednička, myčka nádobí, vitrína, vinotéka

Proč se spokojit se standardem, když můžete mít to nejlepší!

Byty a domy již dávno nejsou jen střechou nad hlavou, která slouží k účelnému přebývání a přespávání. Jakožto domov musí mít duši a charakter, díky kterému se budete po náročném dni rádi vracet a užívat si nic nedělání ve společnosti milující rodiny. Ovšem v dnešní době, kdy se vše točí okolo peněz, vám jedna starší pohovka a prošlapaný koberec, štěstí bohužel nezajistí. Každý si přeje mít útulné hnízdečko s krásným vybavením dle vlastních představ. Obývacímu pokoji by měla vévodit prostorná sedací souprava, v ložnici nesmí chybět luxusní postel a zabudované skříně, v koupelně je naprostou samozřejmostí rohová vana a kuchyně? Tak ta je na celém obydlí tím nejdůležitějším a bez prvotřídních spotřebičů není úplná. Pokud také prahnete po kuchyňském nerezu a zdlouhavé přípravy pokrmů nejsou nic pro vás, je na čase trochu obměnit stávající vybavení…

Udělejte si pořádné zásoby

Zkuste se krátce zamyslet a představit si, jak by asi fungoval běžný den bez lednice. Ráno byste museli oželet kávu, neboť mléko nebylo kam uschovat, zbytky od večeře putovaly rovnou do koše a veškerá zelenina a sýry nějak ztratily na atraktivnosti. Výsledek je jasný, dnes se žádná rodina bez chladícího zařízení prostě nemůže obejít. Chladnička tedy není žádným komfortem, ale nutností. Ovšem existují lednice a lednice, zatímco jedny jsou menšího vzrůstu a pojmou sotva pár základních surovin, jiné dokonale chladí, udrží potraviny dlouho svěží a navíc pojmou až 90 litrů nejrůznějších dobrot, čímž vám podstatně usnadní nakupování a zdlouhavé čekání ve frontách super marketu. Že vám toto zní jako nesplnitelný sen? Pak asi neznáte americké ledničky, které jsou v tomto oboro naprostou jedničkou a nemají konkurenci. Pořiďte si tento skvost do vaší kuchyně a místo věčných nákupů svůj drahocenný čas raději věnujte rodině.

Americká lednice je jedničkou na trhu, autor: expertAmerická lednice je jedničkou na trhu, autor: expert

Přestaňte plýtvat vodou

Stále myjete nádobí v ruce se slovy, že si sami vystačíte? Vaše pracovitost je obdivuhodná, ovšem nebylo by lepší, ušetřit si spoustu času a jako bonus si ročně přijít na několik tisíc korun? Takto nezní inzerát na velmi výhodnou brigádu, nýbrž se jedná o dobře míněnou radu, proč si pořídit myčku na nádobí. Nejenom, že se přestanete hodiny trápit u dřezu drhnutím připálených hrnců, ročně ušetříte až 60 procent vody, což rozhodně není málo. Jestli vsadíte na bílou klasiku nebo zvolíte raději nerezovou variantu se zabudováním, je již čistě na vás, neboť výběr je opravdu široký.

Pro pohodlnější život

Život není jenom od toho, abychom plnili povinnosti, někdy je dobré najít si také čas na odpočinek a záliby, proč si tedy žití trochu nezjednodušit? Pořízením chladící vitríny uděláte něco nejenom pro zkrášlení bytového designu, ale především pro své pohodlí. Jejich jemný nerezový povrch a jednoduchý tvar se skvěle hodí i do obývacího pokoje a vzhledem k tomu, že pojme alkohol, balenou vodu, ale například i zákusky a různé pamlsky, budete mít menší pohoštění stále po ruce. Dovedete si představit větší komfort?

Myčka nádobí vám ušetří čas i peníze, autor: expertMyčka nádobí vám ušetří čas i peníze, autor: expert

Článek Proč se spokojit se standardem, když můžete mít to nejlepší! byl publikován 4. února 2013 v 15.30 v rubrice Dům. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...