Vestavěné spotřebiče a nábytek – symbol moderního bydlení

Tagy:  nábytek, vestavěné spotřebiče, vestavěný nábytek, bydlení, byt, dům, kuchyně, obývací pokoj, předsíň, ložnice

Sponzorované odkazy:

Vestavěné spotřebiče a nábytek – symbol moderního bydlení

Po moderním bytě touží snad každý z nás, ovšem v dnešní době, kdy nejvíce platíme především za čas a prostor, se málo kdo může pochlubit vlastnictvím prostorného bytu, kde by se dalo i tančit nebo pořádat party pro desítky známých. Spíše se setkáte s drobnějšími obývacími pokoji a menšími linkami, jež jsou řešeny účelně a prakticky. Co ale dělat, pokud bydlíte v nepříliš velkém bytě, ale přitom máte spoustu věcí, které je třeba někam uložit a také potřebujete nespočet spotřebičů, jež denně používáte, ale v obydlí pro ně jaksi nemáte místo…V takovém případě řešte celou situaci jednoduše a to za pomocí vestavěných spotřebičů a nábytku.

Vestavěné spotřebiče značně šetří prostor, autor: amanda-laroseVestavěné spotřebiče značně šetří prostor, autor: amanda-larose

Vše prakticky zastavit

Asi nejznámějším typem vestavěného nábytku, jsou vestavěné skříně, jež si lidé pořizují do předsíní, kam vměstnají zimní vybavení, obuv, ale také vysavač nebo čistící prostředky. Samozřejmostí jsou rovněž v ložnici pro ty jedince, kteří neměli to štěstí na šatnu nebo větší místnost. Proč si ale vestavěný nábytek nepořídit také do obývacího pokoje, kde jej lze snadno skloubit i se spotřebiči. Do zabudované skříňky si nechte odborně nainstalovat DVD přehrávač a jinou elektroniku, která vám doposud zabírala místo na polici nebo komodě. Tam můžete vystavit upomínkové předměty z dovolené, fotorámečky a jiné doplňky, pro které jste až do dnes neměli místo.velmi praktickým řešením je také vestavěný nábytek v dětských pokojích, ty působí prostornějším a především uklizenějším dojmem, což rodiče jistě ocení.

Pryč s miniaturní kuchyní

V miniaturní kuchyni, kam se sotva vejdete se vaří a připravují chutné pokrmy velmi obtížně. Co byste ale řekli na skutečnost, že možná stačí malý zásah a rázem získáte podstatně více prostoru? Když se rozhlédnete kolem sebe, hned vám dojde, kolik místa zabere lednice, myčka nádobí, mikrovlnná trouba a některým také pračka. A teď ruku na srdce, opravdu do posledního místečka využijete všechny skříňky kuchyňské linky? Pokud víte, že obsahují zbytečné pánvičky, talíře a sklenice, které mohou hravě vyset pod policí nebo ležet na ni, nechte si zmiňované spotřebiče zabudovat a některé s klidem v úrovni paží, čímž rovněž výrazně ušetříte na prostoru a jako bonus se vám bude vařit o poznání snáz.

I malý být může být rázem větší, autor: stylemadesimpleI malý být může být rázem větší, autor: stylemadesimple

Článek Vestavěné spotřebiče a nábytek – symbol moderního bydlení byl publikován 2. dubna 2013 v 12.00 v rubrice Byt a Nábytek. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...