Trendy oblé spotřebiče

Tagy:  oblé spotřebiče, kuchyně, koupelna, vaření, pokrmy, domácnost, byt, dům, design

Sponzorované odkazy:

Trendy oblé spotřebiče

Již dávno nežijeme v dobách, kdy bychom prali v neckách, vařili na kamnech a obydlí by sloužilo pouze jako střecha nad hlavou, která je účelná, praktická, ale s estetikou nemá mnoho společného. Dnes se při zařizování interiéru a exteriéru soustředíme především na moderní a nadčasový design, ve kterém se budeme cítit skvěle i za několik let. Pokud jdete s dobou pak jistě víte, že se neobejdete bez multifunkčních spotřebičů, kteří usnadní vaření, pečení, ale také praní, sušení a podobně. Pakliže pro vás domácí spotřebiče nejsou pouze potřebnými pomocníky, ale apelujete také na jejich vzhled, vybavte si byt či dům těmi nejmodernějšími kousky oblých tvarů, které vypadají naprosto skvostně.

Oblé retro

Ohromný boom v posledních letech zaznamenal takzvaný retro nábytek, který je originální, nevšední a maximálně stylový. Zakoupit jej můžete u mnoha designových prodejců a obchodních řetězců, ale také v antikvariátech, kde za pár korun můžete objevit opravdové unikáty. Mezi největší favority retro módy patří oblé lednice, které jsou netypické jak svým tvarem, tak především barvami a potisky. Nebojte se svou jednoduchou bílou kuchyni oživit sytě červeným odstínem nebo třeba veselými pruhy.

Stylové retro kuchyně vedou, autor: dumazahradaStylové retro kuchyně vedou, autor: dumazahrada

Stylový toastovač

Spousta rodin si nedovede ráno představit bez míchaných vajec, čerstvého ovoce a samozřejmě křupavých toastů, které tělu dodají energii. Než chleba složitě rozpékat v troubě či nezdravě na pánvi a oleji, je nejvhodnější variantou pořízení toastovače, který vám během minuty připraví pochoutku, jež si můžete dopřát kdykoliv během dne. Proč byste si však kupovali nevzhlednou ,,mašinu", když můžete mít tento stylový skvost, jež je k dostání v mnoha atraktivních odstínech.

Toastovač v trendy barvě, autor: livingToastovač v trendy barvě, autor: living

Ať žije zelená!

Která rodina by se v dnešní době dokázala obejít bez rychlovarné konvice? Možná si to ani neuvědomujete, ale jejích služeb za den využijete hned několikrát. Ráno sobě a dětem připravíte čaj, popřípadě kakao, během dne si několikrát zalijete kávu a pokud vaříte, často potřebujete převařit vodu k podlití masa nebo dodělání omáčky či polévky. Zkrátka a dobře, tohoto pomocníka potřebujete mít neustále po ruce a proto by měl vypadat podle vašich představ.

Konvice s zeleném svěžím provedení, autor: mallKonvice s zeleném svěžím provedení, autor: mall

Designový kousek

Nejrůznější vymoženosti v podobě odšťavovačů, popcornovačů, sušiček ovoce a podobě vlastní nespočet jedinců, avšak k nejoblíbenějším ,,mašinkám" pro domácí účely patří jednoznačně presovače, které vám v pohodlí domova připraví chutnou kávu jako z kavárny. Pořiďte si tento stylový přístroj v oblém provedení, který se díky nerezu hodí do každé kuchyně či jídelny.

Stylový presovač na chutnou kávu, autor: srovnameStylový presovač na chutnou kávu, autor: srovname

Článek Trendy oblé spotřebiče byl publikován 13. září 2013 v 12.00 v rubrice Byt a Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...