Keramické vázy – pořiďte si originální doplněk

Tagy:  keramické vázy, vázy, dekorace, doplňky, jednoduché vázy, asymetrické vázy, změlecké dílo, optický klam

Sponzorované odkazy:

Keramické vázy – pořiďte si originální doplněk

Doplňky jsou nedílnou součástí nejenom každé domácnosti, ale také každé místnosti. Ať už mluvíme o dětském pokoji, kuchyni, kanceláři či sborovně. K nejprodávanějším a nejžádanějším doplňkům patří jedinečné svíčky, unikátní svícny a v neposlední řadě originální vázy. Váza je neodmyslitelným dekorativním prvkem každé domácnosti. Tvarem, designem, materiálem a barevným provedením je možné si nakombinovat a zvelebit každou domácnost dle svého vkusu. Kvalitním materiálovým provedením je keramická váza velmi odolná, proto se řadí k velice praktickým domácím dekoracem.

Tón v tónu

Kdo říká, že si musíte pořídit pouze jednu vázu. Kupte si hned několik modelů z jedné kolekce, například v jasné hráškově zelené barvě, které rozsvítí každou místnost a dodají ji na útulnosti. Chcete-li tento doplněk dovést k dokonalosti, ozdobte vázy květinami, které máte rádi. Nejenom se přirozenou cestou provoníte celou místnost, ale vytvoříte si tak vlastní, originální dekoraci, kterou vám bude závidět nejedna návštěva.

Seskupení váz působí jako skvělý doplněk, autor: spectrumSeskupení váz působí jako skvělý doplněk, autor: spectrum

Jednoduchost

Každý ví, že v jednoduchosti je krása a tímto heslem se nebojte řídit i při výběru doplňků do bytu. Pokud nechcete aby dekorace tvořily hlavní prvek místnosti, ale spíše dotvářely její charakter, pořiďte si jednoduchou, hladkou, bílou vázu oblého tvaru. Tu dozdobte jemnou květinou, jenž podtrhne jemnost vázy. Tuto variaci si lze pořídit prakticky do každé místnosti.

V jednoduchosti je krása, autor. ap designV jednoduchosti je krása, autor. ap design

Umělecké dílo

Pokud upřednostňujete umělečno před praktičnem, pořiďte si jedinečný komplet děrovaných váz a misky. Do objektu umístěte sušené květy, jenž budou skvěle korespondovat se stylem a barvou dané místnosti. Mísa sice působí křehce, ale hravě unese ovoce či zeleninu.

Děrované vázy a misky jsou zajímavým doplňkem, autor: ap designDěrované vázy a misky jsou zajímavým doplňkem, autor: ap design

Optický klam

Pro milovníky umění a filosofie je zde černobílá váza, která díky optickému klamu působí jako několikaúhelník. Originální doplněk slouží jako prostředník pro zvelebení květin, či suché dekorace do bytu. Dejte však pozor na to, aby rostlinky nepřehlušily vzhled jedinečné vázy.

Váza s optickým klamem jako ústřední prvek místnosti, autor: spectrumVáza s optickým klamem jako ústřední prvek místnosti, autor: spectrum

Asymetrie

Velice zajímavě působí asymetrická váza, do které můžete volně naaranžovat sušené květy či jiné domácí dekorace. Pokud si nepotrpíte na bílé doplňky, pořiďte si asymetrickou vázu v jakékoliv barvě, či více typů dohromady.

kombinace asymetrických váz v nejrůznějších barvách, autor: rimbaudkombinace asymetrických váz v nejrůznějších barvách, autor: rimbaud

Článek Keramické vázy – pořiďte si originální doplněk byl publikován 12. června 2012 v 10.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...