Stylové vázy za minutu

Tagy:  sklenička, skleničky, váza, vázna na kytky, květinová váza, malá váza, vázička, dekorace, doplňky, interiérové dekorace, pracovní postup, ruční práce, ruční výroba

Sponzorované odkazy:

Stylové vázy za minutu

Jaro pomalu, ale jistě začíná klepat na dveře a s ním přicházejí i nádherné květinky, jako např. sněženky nebo podléšky. Najít pro tak malé kytičku dobře padnoucí vázu je nelehký úkol, a tak není divu, že většinou mini pugétky končí v obyčejné skleničce.

Dnešní inspirace bude návodem, jak elegantně, jednoduše a hlavně levně, vytvořit stylovou vázu pro kytky s krátkými stonky.

Co budeme potřebovat:

* klasický nafukovací balónek – barvy dle sladěnosti s interiérem
* malou skleničku
* nůžky

Pracovní postup

Balónek ustřihneme cca jeden centimetr pod nafukovacím otvorem. Důležité je zachovat přesahující zúženou nafukovací část balónku, jelikož bude sloužit jako hrdlo vázy.

Balónek navlékneme na skleničku a dle potřeby můžeme zúženou část balónku vytáhnout ven nebo zastrčit dovnitř (viz foto galerie).

Na první pohled vázy vypadají jako keramické, glazurované – pokud koupíte např. metalické balónky nebo balóny s perletí nebo vzorem, bude efekt ještě lepší. Maximálního moderního vzhledu docílíme tvarem skleničky – výhodou je, že balónek je poddajný a lehce se přetáhne přes jakýkoliv tvar.

Za necelou minutu vytvoříme úžasné a stylové vázy, na míru „ušité“ pro malé kytičky. Již teď se můžeme těšit, až jaro skutečně zaklepe na dveře.

tuto vázu si vytvoříte za několik vteřintuto vázu si vytvoříte za několik vteřin
postačí balónek, nůžky a skleničkapostačí balónek, nůžky a sklenička

zdroj: http://cfabbridesigns.com

Článek Stylové vázy za minutu byl publikován 24. ledna 2012 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...