Vázy z dílny FxBalléry Design

Tagy:  FxBalléry Design, fxballery, pretty vases collection, vázy, okapní roury, vodovodní roury, atypické vázy, vázy z plastu, plastové vázy

Sponzorované odkazy:

Vázy z dílny FxBalléry Design

Vázy patří k nezbytným a neodmyslitelným interiérovým doplňkům, které vedle funkce praktické splňují i funkci esteticky–designovou. Nikoho z nás již nepřekvapí vázy z odlišných materiálů, vedle skla nebo keramiky, se do uživatelského podvědomí zapsaly i vázy ze dřeva nebo plastu. Ovšem vázy v podobě okapních rour nebo rozvodových kanalizačních trubek si dovede představit jen málokdo z nás.

Unikátní kolekce váz, pretty vases collection, se zrodila pod rukama designéra Françoise Xaviera Balléryho, který pod záštitou společnosti FxBalléry Design, uvedl na trh nevídanou podívanou.

Ultramoderní kolekce váz dokonale vystihuje pojem mikro-architektury, jenž je zpracována na základě průmyslových surovin. Pretty vázy jsou vyrobeny z lakovaných průmyslových materiálů, které představují jedinečné a unikátní stojany pro všechny druhy řezaných živých i umělých květin.

Jednotlivé dílce lze do sebe vzájemně kombinovat, můžeme měnit tvar i barevné uspořádání. Lesklost povrchu pretty váz dodává interiéru určitou dávku exkluzivity a možnost návodu, jak ekologicky zužitkovat nepotřebný plast.

atypické pojetí vázatypické pojetí váz
originální, vkusné, ekologickéoriginální, vkusné, ekologické

Zdroj: http://design-milk.com/…y-fxballery/#…

Článek Vázy z dílny FxBalléry Design byl publikován 1. března 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...