Vázy z vodotěsného papíru

Tagy:  váza, vázy, interiérové dekorace, dekorace bytu, doplňky, květinové vázy, vázy z papíru, papírové vázy, ekologické vázy, Ceylon Paper Pottery

Sponzorované odkazy:

Vázy z vodotěsného papíru

Každému modernímu interiéru bezpochyby sluší vázy, které v prostoru splňují nejen stránku praktickou, ale také designovou. Vázy mohou být z různých materiálů, avšak použitý materiál se liší dle toho, zda je váza určená pro použití „suché“ či „mokré“.

Dnes vám však představíme kolekci váz z papíru, které můžeme použít i pro aranžování živých květin, které potřebují vodu. Kolekce váz, ze společnosti Ceylon Paper Pottery, je vyrobena z ekologicky recyklovatelného materiálu. Největší zvláštností však je složení materiálu: je jím odpadní dřevo, papír a písek (bez použití jakýchkoliv agresivních chemikálií a laků). Výsledkem je hrubý papír, který však disponuje velkou sílou a odolností.

Vázy jsou k dostání v různých barevných provedeních, v různých velikostech i tvarech. Jednotlivé kolekce se liší v čase, avšak jejich společným znakem je podkladová lehkost v kombinaci s nerozbitností a ekologičností.

Vázy jsou luxusní ozdobou každého moderního interiéru, neboť splňují požadavky aktuálních moderních trendů. Charakteristickým rysem je exkluzivní design, decentnost, jednoduchost, ekologičnost, praktičnost a samozřejmě stylovost.

design v kombinaci s ekologiídesign v kombinaci s ekologií
vázám z papíru nevadí vodavázám z papíru nevadí voda
elegantní kolekceelegantní kolekce

Zdroj: http://www.ceylonpaperpottery.com

Článek Vázy z vodotěsného papíru byl publikován 14. listopadu 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...