Povlečení Matějovský – vsaďte na českou klasiku

Tagy:  Povlečení Matějovský, prostěradlo, ložní prádlo, ložnice

Sponzorované odkazy:

Povlečení Matějovský – vsaďte na českou klasiku

Ložní povlečení je základem každé ložnice a dětského pokoje. Proč byste se měli spokojit s klasikou, když si můžete vybrat to nejkvalitnější zboží na trhu. Povlečení Matějovský je důkazem české jakosti v kombinaci s exkluzivitou a luxusem za příjemné ceny.

Mezi nejpopulárnější sortiment patří ložní prádlo, ložní povlečení, froté prostěradla a provázkové záclony pro váš útulný domov. Firemním cílem je především to, aby ložní povlečení, ložní prádlo a provázkové záclony, které zakoupíte, přispělo k útulnosti vašeho domova a podpořilo váš ničím nerušený spánek. Proto se společnost specializuje pouze na ložní prádlo, ložní povlečení a provázkové záclony vyrobené z kvalitních materiálů a od prověřených výrobců. Sortiment tohoto výrobce zahrnuje dětské povlečení s potiskem, klasické povlečení běžných rozměrů a také prodloužené povlečení. Povlečení Matějovský je česká firma s dlouhou tradicí a pověstí kvality. Veškeré povlečení Matějovský je vyráběno ze 100% bavlny. Během dvacetileté tradice si povlečení Matějovský získalo celou řadu příznivců.

Levandulová

Jako v záplavě levandulových květů se budete cítit s bílofialovým povlečením matějovský s příjemnými květy. Tato jednoduchá, avšak velice zajímavá barevná kombinace dodá i té nejobyčejnější ložnici romantické kouzlo a vdechne ji vůni milovaného domova.

Levandulové romantické povlečení, autor: matejovskyLevandulové romantické povlečení, autor: matejovsky

Pro teenagery

Jako stvořené pro dnešní mládež je povlečení Grafity od společnosti Matějovský. Šedotyrkysové povlečení působí mladistvým a svéhlavým dojmem stejně tak, jako váš ,,pubertální“ potomek. Pořiďte mu tuto zajímavou variantu a postarejte se o to, aby už nechtěl usínat nikde jinde, jen své dobové posteli.

Povlečení Grafity pro teenagery, autor: matejovskyPovlečení Grafity pro teenagery, autor: matejovsky

Jako z pohádky

Pro malé princezny je zde růžové povlečení Matějovský s motivem a logem Hello Kitty, jenž si oblíbily holčičky po celém světě. Oživte fádní dětský pokojíček růžovou pokrývkou a polštářem s typickou hlavou známé kočičky. Aby komplet působil dokonale, nezapomeňte ani na prostěradlo v ladících barvách.

Roztomilé povlečení pro malé princezny, autor: matejovskyRoztomilé povlečení pro malé princezny, autor: matejovsky

Příroda nade vše

Ložní povlečení Royal green vnese do Vaší ložnice závan svěžesti. Oboustranná přikrývka a polštář kombinuje světle a tmavě zelenou a bílou barvu spolu s kruhy a spirálami. Jedna strana přikrývky je čistě bílá, druhá kombinuje všechny barvy doplněné vzorem kruhů, kroužků a spirál.

Příjemně zelené povlečení navodí dobrou atmosféru, autor: matejovskyPříjemně zelené povlečení navodí dobrou atmosféru, autor: matejovsky

Článek Povlečení Matějovský – vsaďte na českou klasiku byl publikován 10. dubna 2012 v 15.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...