Židle k počítači – chraňte své zdraví kvalitním nábytkem

Tagy:  Židle k počítači, počítač, zdraví, pohodlí, sonata, nebraska, milano, torino

Sponzorované odkazy:

Židle k počítači – chraňte své zdraví kvalitním nábytkem

Pokud patříte k těch, kteří u počítače stráví několik hodin denně a tato elektronická pomůcka je vaším živobytím, neměli byste zapomínat na pohodlí a především na své zdraví, které může každodenní sedavá činnost vysoce ovlivnit. Pořiďte si kvalitní židli k počítači, která vám usnadní práci a pomůže vám od případných bolestí zad, kloubů či dokonce nervových zakončení. Špatné držení těla nejenom během chůze může vést k vážnějším zdravotním rizikům, kvůli které byste mohli měsíce navštěvovat fyzioterapeutickou kliniku.

Sonata

Židle SONATA je vyrobena z chromu a funguje jakožto kancelářská židle, vlastnívysoký opěrák a houpací mechanismus s aretací v základní pozici s nastavením síly protiváhy. Potahovým materiálem je koženka, prodyšná látka, neboli síťovina, ocelová chromovaná báze a plastové područky o nosnosti 100 kilogramů. Cena této ergonomické a zdravotní židle je okolo 1600 korun.

Židle Sonata je vysoce pohodlná a zdravotní, autor: sonataŽidle Sonata je vysoce pohodlná a zdravotní, autor: sonata

Nebraska

Židle Nebraska vlastní stylový opěrák se síťovinou, houpací mechanismus s aretací v kancelářské židle, základní pozici a nastavením síly protiváhy. Potahována je látkou DORA na sedáku, dále obsahuje ocelovou chromovanou bázi, plastové područky o nosnosti 100 kilogramů, látkové čalounění sedáku s potahem DORA v odstínech černé, červené, modré či světle šedé. Tato varianta kancelářské židle vás v jakékoliv barvě vyjde na příjemných 1500 korun.

Židle Nebraska je pohodlná a designově trendy, autor: nebraskaŽidle Nebraska je pohodlná a designově trendy, autor: nebraska

Torino

Tato kolekce klasických pra­covních kancelářských židlí Torino přichází s jednoduchou variantou v šedé, hnědé či zelené barvě. Vlastní kloubové nastavení zádové opěrky a možnost volby židle s područemi i bez područí. Čalounění je syntetická kůže, čili ji lze snadno udržovat mycími prostředky. Kolečka jsou tvrdá pro měkké podlahy nebo měkká pro trvdé podlahy, její nosnost je 110 kilogramů a pořídíte ji za 1700 korun v jakémkoliv barevném provedení.

Jednoduchá židle se hodí do každé místnosti s PC, autor: torinoJednoduchá židle se hodí do každé místnosti s PC, autor: torino

Milano

Klasické počítačové židle Milano jsou v dostání v černé, hnědé, šedé či světle zelené barvě. Je ideální volbou jak do kancelářských prostor tak do domácí pracovny či školy, je vysoce multifunkční. Její kříž je černý, plastový a obsahuje kloubové nastavení zádové opěrky. Čalounění je opět ze syntetické kůže, což je ideální materiál pro údržbu. Nosnost je 90 kilogramů a cena se pohybuje okolo 2000 korun.

Židle Milano je z koženého materiálu, autor: milanoŽidle Milano je z koženého materiálu, autor: milano

Článek Židle k počítači – chraňte své zdraví kvalitním nábytkem byl publikován 1. února 2012 v 13.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...