Zábavné a kreativní nástěnné háčky

Tagy:  háčky, závěsné háčky, nástěnné háčky, háčky na stěnu, háčky na pověšení, originální háčky, věšák, věšáček, na pověšení

Sponzorované odkazy:

Zábavné a kreativní nástěnné háčky

Oživení nebo změna interiéru nemusejí být vždy nutně spojeny s velkými zásahy nebo objemnými dekoračními či zařizovacími předměty. Mnohdy stačí originálně zvolené drobnosti, které dokáží pozměnit styl prostoru.

Originální a zábavné nástěnné háčky z kolekce Thelermont Hupton, jsou skvělým příkladem toho, jak jednoduše, avšak stylově zdokonalit interiér. Neobvykle působící nástěnné háčky jsou nabízeny v různých podobách a stylech. K nejpůsobivějším patří např. „palec nahoru“, „podání ruky“, „pozdravení“ nebo vyjádření gesta „vše je OK“. Kolekce zábavných háčků je doplněna sérií „zabodnutých nožů ve zdi“, které mají úplně stejný význam – praktičnost a kreativní podání.

Všechny háčky z této kolekce jsou nejen zábavného formátu, ale také kreativního a jednoduše řešeného designu. Háčky znázorňující gesta dokáží přenášet zprávy bez nutnosti vyslovení jediného slova.

Háčky jsou nabízeny v několika různých barvách – základem je barva černá, červená, bílá. Jsou vyrobeny z kompozitních materiálů s lesklým lakovaným povrchem, jenž působí v interiéru velmi exkluzivně.

kreativní, zábavné, praktickékreativní, zábavné, praktické
výstražnévýstražné

zdroj: www.thelermonthupton.com

Článek Zábavné a kreativní nástěnné háčky byl publikován 17. ledna 2012 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...