Doplňky nejen pro milovníky fotbalu

Tagy:  věšák, věšáky, věšáček, fotbal, fotbalista, fotbalový, dekorace, doplňky, interiér, interiérové dekorace, dárek, dárky

Sponzorované odkazy:

Doplňky nejen pro milovníky fotbalu

Interiérový design je více méně přizpůsoben především ženskému vkusu, jelikož právě žena vybírá nejrůznější dekorace a doplňky, kterými zdobí domov. Na druhou stranu je však nutné podotknout, že je na trhu jen velmi málo interiérových dekorací a doplňků, které by mohly být ryze pro muže.

Jednou z výjimek je věšák ve fotbalovém stylu, který bude ozdobou každého domova, a to nejen toho fotbalistického. Jednoduchá myšlenka, velmi povedené dílo: stačí se nechat inspirovat stolním fotbálkem.

Tyč, osázená postavičkami fotbalistů, zakončená dřevěným držadlem slouží jako věšák, který využijeme v rámci celého domu. Fotbalový věšák však nemusí být ozdobou pouze soukromých interiérů, velmi vkusně a výstižně bude působit v barech, hospodách, restauracích nebo kavárnách.

Fotbalový věšák je také velmi vhodným a vítaným dárkem pro všechny milovníky a příznivce fotbalu, které zajisté potěší a ohromí. Pokud tedy nevíte, co dát svému partnerovi pod stromeček, nechejte se inspirovat …

Věšák je vyroben z nerezové oceli, s dřevěnou násadou – zakončením, tyč obsahuje celkem čtyři fotbalisty – poutka.

věšák ocení nejen milovnící fotbaluvěšák ocení nejen milovnící fotbalu
estetika neestetika, ale praktikaestetika neestetika, ale praktika

zdroj: http://www.rs-barcelona.com/producto.php?…

Článek Doplňky nejen pro milovníky fotbalu byl publikován 13. prosince 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...