Originální věšák jako skvost celého bytu

Tagy:  věšáky na oblečení, oblečení, doplňky, byt, nábytek

Sponzorované odkazy:

Originální věšák jako skvost celého bytu

Moderní vybavení bytu je v dnešní době velmi důležité. Pakliže vlastníte krásný prostor, který zahltíte starým a nevzhledným nábytkem, jako byste bydleli kdekoliv jinde. Dodejte svému bytu kouzlo a jiskru i těmi nejmenšími detaily. Věšák na oblečení je nezbytná součást chodby, která bývá mnohdy opomíjena, nebojte se z něho tedy udělat dominantu celí místnosti.

Milovníci hudby si jistě na první pohled oblíbily tento skvostně opracovaný kus masivního dřeva. Nutno podotknout, že zde se autor opravdu vyřádil a věšák na oblečení už snad nemůže býti kreativnější. Pakliže vám v tomto provedení schází barvičky, není nic jednoduššího než přírodní dřevo natřít vaším oblíbeným odstínem nebo mu pouze dodat lesk jemným nátěrem.

Pokud žijete hudbou, toto je doplněk přesně pro vás, autor: verbanaPokud žijete hudbou, toto je doplněk přesně pro vás, autor: verbana

Pravděpodobně všechny kutily potěší unikátní věšáky ve tvaru štětců. Jejich výhoda spočívá v koupi jednotlivých kusů, které na zdi rozmístíte dle vlastní fantazie a praktičnosti. Jejich barva je neutrální, proto se nemusíte obávat zbytečné nápadnosti, jejich motiv však na první pohled zaujme a rozesměje každého.

Ve fantazii se meze nekladou, autor: bruno coohnVe fantazii se meze nekladou, autor: bruno coohn

Tak trochu z abstraktního světa jsou tyto plastové věšáky s kovovou konstrukcí. Na první pohled sice působí velmi nápadně a extravagantně, ale při správně zvoleném barevném odstínu skvěle splynou s designem místnosti a navíc pojmou neuvěřitelné množství oděvů a doplňků. Ve spodní části nechybí ani odkládací koš na deštníky, který je velmi žádaný.

Extravagance spolu s praktičností, autor: david pelicanExtravagance spolu s praktičností, autor: david pelican

Když už jsme u té abstrakce, je zde další, poměrně futuristický model v odvážných barevných kombinacích. Rozbourejte dosavadní nudu a šeď a s jistotou vsaďte na oranžový či červený model. Pakliže ale bydlíte v menším bytě a předsíň nepatří zrovna k největším místnostem, není tento věšák ideální volbou, neboť zabírá zbytečně hodně místa.

Futuristický model do větších prostor, autor: turlingphotoshotFuturistický model do větších prostor, autor: turlingphotoshot

Ten nejoriginálnější kousek musí samozřejmě přijít až nakonec. Při pohledu na fotku jste si v první chvíli řekli, že nějaké díte pravděpodobně ztratilo balónek? Tak přesně takový efekt má v místnosti věšák vzbuzovat. Díky pouze jednomu jedinému háčku však pojme malé množství oděvů, což je pro početnější rodinu jaksi nepraktické.

Nejoriginálnější kousek a ústřední motiv místnosti, autor: photographyforlivingNejoriginálnější kousek a ústřední motiv místnosti, autor: photographyforliving

Článek Originální věšák jako skvost celého bytu byl publikován 18. října 2012 v 20.00 v rubrice Dům, Byt a Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...