Keramický věšák Milky Star

Tagy:  věšák, keramický věšák, stěna, věšáková stěna, odkládací stěna, milky star, pudelskern, atypický věšák

Sponzorované odkazy:

Keramický věšák Milky Star

Jedním z nezbytných interiérových praktických doplňků je věšák, který zpravidla plní funkci praktickou, tedy k odkládání oděvů. Design věšáků však dosti pokulhává za ostatními bytovými doplňky a zpravidla se nedokáže plni začlenit do interiéru.

Novinkou a průlomem v dokonalém snoubení interiéru s věšákem je šatník STAR MILKY, který sestává z libovolného počtu jednotlivých keramických obkladů. Některé dílce disponují háčky, které jsou však součástí keramického obkladu a tudíž vytvářejí harmonický vzhled. Kompaktní vzhled jednotlivých dílců připomíná rozlité mléko, což vedlo jeho autoru k výstižnému pojmenování.

Keramická věšáková stěna působí v objektech nejen jedinečně, ale také s individuálním vzhledem originálního doplňku. Milky Star je unikátní designován jednotka, která funguje nejen jako šatník, ale také jako designován interiérová dekorace. Obrys každého dílce disponuje různými pozicemi a tvary, což umožňuje nekonečné množství různých uspořádání.

Svým jednoduchým, ale originálním a nenapodobitelným designem, se keramická věšáková stěna bude velmi dobře vyjímat v moderních a vzdušných interiérech. Jemné a čisté linie věšákové stěny vtisknou do prostoru elegantní ráz a decentní jemnou podobu.

originální a vkusné designové zpracování věšákové stěnyoriginální a vkusné designové zpracování věšákové stěny

Zdroj: http://design-milk.com/…y-pudelskern

Článek Keramický věšák Milky Star byl publikován 3. června 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...